Piyasa stratejisti McGlone, 2020 sonu için Bitcoin tahminini paylaştı
Piyasa stratejisti McGlone, 2020 sonu için Bitcoin tahminini paylaştı

Piyasa stratejisti McGlone, 2020 sonu için Bitcoin tahminini paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

10.000 dolar barajı, en büyük dijital varlık konumundaki Bitcoin için uzun süredir çok güçlü bir direnç noktası. Son 1 ay içerisinde dört kez ihlal edilen bu sınır bir kez daha dört haneli fiyatlara düşülmesiyle BTC için bir bilmece halini aldı.

Bazı pazar stratejistleri 2020’de Bitcoin için olumlu bir görünüm öngörmeye devam ediyor.

McGlone: “Bitcoin 2020 sonunda 20.000 ve 28.000 doları geçebilir.”

Bloomberg’in istihbarat stratejisti Mike McGlone geçtiğimiz günlerde yayımladığı bir raporda Bitcoin’in 2020’nin sonunda 20.000 doları geçeceğini ifade ederken hem teknik hem de temel metriklerin söz konusu fiyat noktasına yönelik pozitif sinyaller verdiğini ifade etti.

Rapora göre eğer hacim tarafından desteklenen kuvvetli bir yükselişin gerçekleşmesi halinde BTC 20.000 doları kırıp hızlıca 28.000 dolara yürüyebilir. McGlone, fiyatın bu bahsi geçen noktaya ulaşmamasının önündeki bazı potansiyel engellerden de söz etti. Bunların başında Bitcoin’in diğer türevlere karşı vadesi ve akredite yatırımcıların daha fazla katılımı gibi faktörler yer alıyor.

Grayscale’in son birikim çılgınlığı da Bitcoin’in yükselmesinin önemli bir nedeni olarak vurgulandı. Bu tahminin gerçeğe dönüşmesi için BTC’nin 6 aylık bir süre zarfından yüzde 100’den fazla değer kazanması gerekiyor.

Geçmişte, Bitcoin’in 6 aydan daha kısa bir sürede yüzde 100’den fazla arttığı ancak son birkaç yıl içinde Bitcoin’in fiyat eylemi açısından daha fazla istikrara bağlı olduğu biliniyor.

Golden cross oluşumunun geçen ay tamamlanması Bitcoin için en olumlu gelişme olmaya devam ediyor. Son beş yıllık süreçte Bitcoin geçen ay dahil olmak üzere dört kez golden cross geçirdi ve hepsinden sonra büyük kazançlar kaydetti.

ambcrypto

Bitcoin madencileri mezarlıkta madencilik yaparken yakalandı!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin