featured

Piyasa şaşkın: FTT bir sonraki LUNA mı olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar, FTT’nin bir LUNA vakası olacağından korkuyor. 20 dolar seviyelerinden düşen kripto para birimi, yeni bir çöküş hikayesi oluşturuyor. Sıfıra giden bu yolculukta bir batma vakasını daha topluluk kaldırmayabilir.

Binance’in FTX’i satın almasının ardındaki sonuçlar genel olarak kripto pazarını ve daha özel olarak FTX destekli tokenleri sarstı. Kripto piyasası, FTX’in Binance tarafından satın alınmasının, Sam Bankman-Fried’in borsasının ve yakın işbirlikçisi Alameda Research’ün potansiyel olarak iflas ettiği anlamına gelebileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

FTT üzerindeki satış baskısı, tokenin tüm borsalarda satılmasıyla birleştiğinden, kripto paranın tüm değerini kaybetme olasılığı artıyor. Şimdi kripto topluluğunda FTT “Terra Luna” vakası gibi mi? Sorusu konuşulmaya başlandı.

FTT yeni LUNA mı?

Kripto para borsası OKX’in kurucusu Star Xu, Binance ve FTX’in kurucuları arasındaki savaş hakkında konuştu. Bunun sonucunda FTX’in yerel tokeni FTT’nin satılmasıyla sonuçlandı.

Xu, bir tweet’te, FTX başka bir LUNA olursa, Do Kwon tarafından kurulan Terra blok zincirinin çökmüş yerel tokeni haline gelirse ve tahmini 60 milyar doları yok ederse, sektördeki hiç kimsenin fayda sağlamayacağını belirtti.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin