Piyasa nereye gidiyor? Hedef seviyeler tehlike altında mı?
Piyasa nereye gidiyor? Hedef seviyeler tehlike altında mı?

Piyasa nereye gidiyor? Hedef seviyeler tehlike altında mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Başka bir gün ve başka kasvetli bir bakış daha. Kripto para piyasalarındaki aşınma bugün daha da kötü görünüyor. Şu anda daha derin bir bölgeye sızıyoruz. Çok az hasar kontrolü gerçekleştirilirken, büyük para birimlerinin birçoğu piyasaların bir kez daha yükselmeye karar vermesi durumunda bir miktar direnç sağlayabilecek önemli değerlerin altına düşme riski altında. Tabii ki, bu durumun gerçekleşmesi muhtemel görünüyor. Peki piyasa nereye gidiyor? Hedef seviyeler tehlike altında mı?

Hedef seviyeler tehlike altında mı?

Bu düşüş eğilimi, Mayıs ayı ortasından bu yana piyasaları harekete geçirdi. Şimdi, Mayıs ayı sonuna yaklaştığımızda, tıpkı Nisan ayının sonunda gördüğümüz gibi, bize yeni bir kurtuluş sağlaması için yeni ayı bekliyoruz. Ancak henüz umudumuzu kaybetmiyoruz, iyimserlik kazanacak. Şu anda piyasada çok fazla satış yapıldığını görüyoruz. Ama yine de büyük bir kurumsal yatırımın piyasaları doğru yönde pompalamak zorunda olacağını görebiliyoruz.

Yazım sırasında Bitcoin, %6 oranında düşüşle 7.408 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Bitcoin  8.000 dolar eşiğini geçti ve düşmeye devam ediyor. Bitcoin düşmeye devam ederse ve 6.000 dolarlık bölge içindeki rakamları vurursa, bu gerçekten çok yıkıcı olabilir. Bitcoin 7.000 dolarlık seviyede bazı gerçek direnişler gördü. Umuyoruz ki bu tekrar olmaz.

Ethereum yine önemli seviyeleri geride bıraktı. Yazım sırasında, Ethereum %8,6 düşüşle 568 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Dün, Ethereum’un şu anda büyük düşüşlerle neden karşı karşıya olduğunu ve rakip kripto paralar Bitcoin ve Ripple’dan önemli ölçüde daha fazla kayıp vermesinin olası nedenlerini ele aldık.

Piyasa nereye gidiyor?

Ripple şimdi 0,50 dolarlık bir alana düşme eşiğinde. Yazım sırasında Ripple, %2,4 oranında düşüşle 0,60 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Ripple’ın düşüşü şu anda yavaş olabilir. Ancak bu eğilim devam ederse, Ripple’in Mayıs başında görülen yüksek değerlerin neredeyse yarısı olan 0,50 dolar seviyesine düşeceğini göreceğiz. Artık 1 dolarlık seviye Ripple için zor gibi görünüyor.

Gördüğünüz gibi, kripto para piyasası başka korkunç bir gün daha geçiriyor. Ancak piyasayı dikkatle izlemeye devam edeceğiz. Unutmayın, uzmanlar bu düşüşlerin ve fiyat düzeltmelerinin geçici olduğunu ve piyasaların kısa sürede eski seyrine geri döneceğini düşünüyor. Bu durum gerçekleştiğinde geride kalmamak için piyasadaki göstergeleri yakından izlemeliyiz. Şu anda piyasa çok değişken. Piyasalar oldukça gölgeli davranıyor. Bu durumda, piyasada araştırma yapmak için en uygun zamanın şu an olduğunu gösteriyor. Akıllıca ve güvenli ticaret için hazır olun!

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin