Piyasa liderleri altcoin’leri peşine takarak ilerleyebilecek mi?

Piyasa liderleri altcoin’leri peşine takarak ilerleyebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aralık ayının ilk haftasından önce genellikle piyasa pazartesi gününü kırımızı şekilde açmıştı. Fakat dün açılış pozitif şekilde gerçekleşti. Pazartesi gününden sonra haftanın ikinci iş günü biraz daha gevşeme oluştu. Düne göre kazançlar eksi yönde kaldı.

Piyasanın eksi olarak fiyatlanmasına rağmen ciddi bir düşüş göze çarpmadı. Genel kayıplar yüzde 1 ile 5 arasında sabit oluştu.

Altcoin’lerin lideri Ethereum, kilit bir direnç seviyesinin başarısız bir şekilde kırılmasının ardından piyasaya yeniden girdiğinden Salı günü kırmızıdaydı. Fiyatlar dünkü 1.300 doların üzerindeki hareketini sürdürmekte başarısız oldu.

Bugünkü seansta BTC içinde ivme düştü. Bitcoin de daha düşük seyretti. Şu an fiyatlanmalar 17.000 dolar seviyelerin üzerinde kendini gösteriyor.

Piyasanın iç dinamiklerinde konsolide süreci dikkat çekiyor

Pazar liderleri, satış faaliyetinin şu anda daha yüksek seviyelerde yoğun olduğunu gösteriyor. Sonuç olarak, bu varlıklar dar bir aralıkta yatay yürüyüşlerine devam etmeyi tercih etti. Bu da piyasa katılımcılarının belirsizlikle mücadele ettiğini gösteriyor. 

Salı günü, genel olarak piyasa genel değerlemesi 850 milyar doların üzerinde kaldı. Hacim olarak günlük işlemlerde düne nazaran düşük kaldı.

Kazançlar ve kaybedenler

Synthetix ve Axie Infinity, ilk 100 kripto para birimi arasında bugün en yüksek kazanç yaşayanlar olarak dikkat çekiyor. 24 saatte AXS fiyatı %7,87 artarak 8,96$’a ulaştı. SNX fiyatı %4,65 artarak 1,91 dolara yükseldi. Öte yandan, Kava ve GMX tokenleri en çok kaybedenler oldu. 

BTC ve ETH fiyatı

Bitcoin’de 16900 dolarlık yerel dirençten büyük bir kırılma, kripto pazarında bir toparlanma hissini tetikledi. Bununla birlikte, Bitcoin fiyatı yeniden test aşamasında kapana kısıldı. Şimdi de geçen haftadan bu yana kırılan direncin üzerinde dalgalanıyor.

BTC alıcısının yükseliş kırılmasını takip edememesi, daha yüksek seviyelerde agresif satışları gösterdi. Sonuç olarak, kripto para fiyatı 17200 dolardan 16900 dolara uzanan dar bir belirsizlik aralığında sallanmaya başladı.

Ethereum fiyatının V şeklindeki toparlanmasıyla birlikte 1.300 dolarlık dirençte durdu. Bitcoin’e benzer şekilde, ETH fiyatı 1.300 $ ile 1.240 $ arasında kısa bir aralıkta kaldı.

Altcoin şu anda %0,5’lik bir gün içi kayıpla 1.250 dolardan işlem görüyor. Ancak, düşük fiyat ret mumu 1.240$ desteğine yakın ve bu da alıcıların bu seviyeyi savunduğunu gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin