Piyasa kazançları Cardano’nun üzerinde olumlu etki gösterdi

Piyasa kazançları Cardano’nun üzerinde olumlu etki gösterdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Majör varlıkların başında gelen Cardano, piyasanın yükselişine hızlı cevap verdi. Anlık ve haftalık olarak yüzde 10’un üzerine çıkmayı başaran ADA coin, şu anlık yerini sağlamlaştırmış gibi.

Kripto paralarının çoğunluğu yatay bir düzenden çıktı. Salı akşam saatlerinde başlayan yukarı yönlü hareket, Çarşamba günü de sürüyor. İlk 10 içinde ön çıkan kripto para birimleri ise Ethereum ve Cardano oldu.

Haftalar sonra, ADA dahil olmak üzere bazı tokenler çift haneli kazançlarla öne çıktı. Kripto piyasa değerine katkı sunan varlıklar artık sessizliklerini bozdu.

Cardano teknik analiz

26 Ekim’de alınan verilere göre, Cardano hem günlük hem de haftalık grafiklerinde büyümeye tanık oluyor. Gün içinde %12,92 ve önceki yedi gün içinde %13,74 güçlendi.

Cardano toplam piyasa değerinde ise büyük bir değişikliğe uğradı. Son hareketlerden sonra 1 milyar dolardan fazla ekledi. 25 Ekim’de 12.35 milyar dolardan 26 Ekim’de 13.99 milyar dolara yükseldi. Bu verilerle birlikte sekizinci en büyük kripto olma konumunu korudu.

Diğer yandan ADA teknik analiz (TA) göstergeleri, biraz ‘satın alma’ hissiyatına eğilimli olsalar da, hala tereddüt gösteriyor. Dokuzu ‘nötr’ bölgede, dokuzu ‘al’ ve sekizi ‘sat’ işaret veriyor. 

Daha fazla bozulma üzerine, osilatörler ayrıca sekizde tarafsızlık gösterir, yalnızca biri ‘al’ ve ikisi ‘sat’ için işaret eder. Bununla birlikte, hareketli ortalamalar (MA) teknikleri sekizde bir ‘satın alma’ duyarlılığına işaret ediyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin