Piyasa izlemesi: Bitcoin 28.000 doların üstünde, bu iki token çift haneli kazançlara ulaştı!
Piyasa izlemesi: Bitcoin 28.000 doların üstünde, bu iki token çift haneli kazançlara ulaştı!

Piyasa izlemesi: Bitcoin 28.000 doların üstünde, bu iki token çift haneli kazançlara ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün gerçekleşecek FOMC toplantısı öncesinde, Bitcoin 28.000 doların biraz üzerine çıktı. XRP, ADA, ALGO ve XLM gibi altcoinler önemli kazanımlar elde etti. XRP, %16 oranında yükseldikten sonra birkaç ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

BTC 28.000 dolara geri döndü

ABD bankacılık sisteminde devam eden kriz yüzünden ABD FOMC toplantısı yatırımcılar tarafından merakla bekleniyor.

ABD Merkez Bankası, sürekli faiz artırımlarının ardından ulusal bankacılık sisteminde aksamaya neden olmakla suçlandı. Hatta Elon Musk ve Bill Ackman gibi milyarderler, Fed’in mevcut faiz politikasından geri dönmesi gerektiğini belirtiyor.

Bankacılık krizi ve Fed’in beklentileri, Bitcoin gibi riskli varlıkları yeni yerel zirvelere taşıdı. Kripto para birimi günler içinde 20.000 dolardan 28.000 doların üzerine çıkarak dokuz ayın en yüksek fiyat etiketini çizdi ve Korku ve Açgözlülük Endeksi’ni de kuzeye doğru itti. Bununla birlikte, BTC son 24 saat içinde yatay hareketini sürdürdü ve 28.000 dolar civarında sabit kaldı. Yine de, Fed’in faiz oranlarını artırıp artırmayacağı veya politikasından geri dönüp dönmeyeceği belirsiz olduğu için günün ilerleyen saatlerinde daha fazla oynaklık bekleyebiliriz.

BTCUSD. Kaynak: TradingView

XRP ve ADA’dan etkileyici fiyat performansı

BNB, SOL ve TRX dahil olmak üzere çoğu altcoin bugün küçük kazançlar elde ederken, XRP ve ADA gibi tokenler ciddi kazançlar kaydetti. XRP %15’in üzerinde arttı ve birkaç ayın en yüksek seviyesi olan 0,45 dolara ulaştı.

Cardano’nun yerel tokeni olan ADA %10 arttı ve 0,4 dolara yakın işlem görüyor. Ethereum, %2,7’lik bir sıçramanın ardından bugün erken saatlerde 1.800 dolara ulaştı.

XLM ve ALGO’dan daha fazla kazanç geliyor. Bu fiyat artışları, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değerinin dünkü kayıpları silmesine yardımcı oldu ve CMC’de metrik yeniden 1.18 trilyon dolara ulaştı.

Kripto Para Piyasasına Genel Bakış. Kaynak: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin