Piyasa görünümüne “kötü” diyen analist Ethereum’un görebileceği seviyeleri açıkladı
Piyasa görünümüne “kötü” diyen analist Ethereum’un görebileceği seviyeleri açıkladı

Piyasa görünümüne “kötü” diyen analist Ethereum’un görebileceği seviyeleri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un fiyat hareketi çarpıcı bir şekilde Bitcoin’inkine benziyor. Kripto para birimi Bitcoin’den bağımsız bir ivme kazanamadı.

Bu durum, son birkaç gün içinde ETH’nin 340 ila 360 dolar arasında konsolide olmasına yol açtı

BTC’den gelen herhangi bir zayıflık belirtisine Ethereum’un tepkisi son derece belirgindi. Bu belirgin oluş Ethereum’un herhangi bir Bitcoin düşüşüne aşırı bir tepki vereceği anlamına gelebilir.

Analistler şimdi Ethereum’un piyasa yapısının “kötü” göründüğünü ve düşüş yönlü hareketin yakın olabileceğini ifade ediyorlar.

Bir trader, yakın vadede 240 dolara doğru düşüş hedefliyor.

Ethereum son birkaç haftadır, 315 ile 380 dolar arasında inanılmaz derecede geniş bir ticaret aralığı oluşturan zorlu bir süreç geçiriyor. ETH alıcıları ve satıcıları Bitcoin’in ısrarlı konsolidasyon süreci nedeniyle bir çıkmaza girdi.

Kripto para birimi trendlerinin bir sonraki yeri şüphesiz Bitcoin’e bağlı olacak. Çünkü lider kripto para birimi geçtiğimiz birkaç hafta boyunca piyasayı sağlam bir şekilde yönlendiriyor.

Bir analist, ETH’nin oluşturduğu düşüş eğilimi gösteren piyasa yapısının, önümüzdeki günlerde ve haftalarda Ethereum’u 240 dolar seviyesine düşürebileceği imasında bulunuyor. Bu nedenle ETH’nin yanlamasına hareketi çok da uzun sürmeyebilir.

Ethereum’da yeni yön neresi

Ethereum ve diğer altcoinler, Bitcoin’in 10 bin 700 dolar seviyesini geçen toparlanmasıyla bu hafta biraz yükseldi. Bu toparlanma o zamandan beri durdu ve ETH’nin 350 dolardan 340 dolara düşmesine neden oldu.

Yazının yazıldığı sırada, ETH şu anki fiyatı olan 341 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ethereum bu seviyeden aşağıya doğru hareket ederse, izlenecek bir sonraki destek bölgesi 315 ila 325 dolar arasında olacak. Çünkü bu seviye önceki haftalarda Ethereum’un sıçrama yaptığı seviyeler.

Ethereum’da 240 dolar tehlikesi

Ethereum’un kısa vadeli görünümü hakkında konuşurken, bir analist, kripto para biriminin yakın vadede 240 dolara doğru düşüş görmesini beklediğini açıkladı.

Ethereum

Bitcoin, Ethereum’un gelecekteki trendlerinde büyük olasılıkla bir rol oynayacak. Potansiyel olarak Ethereum’un bir sonraki hamlesi BTC tarafından belirlenecek ve düşüş yönlü bir harekette fiyatı daha da aşağı seviyelere çekecek.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin