featured

Piyasa görünümü: Bitcoin 29.000 doları hedeflerken, ARB token yüzde 10 yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Arbitrum’un yakın zamanda piyasaya sürdüğü token, ilk 100 altcoin arasında en iyi performansı gösteriyor. Bitcoin’in son fiyat düşüşü, varlık bugün erken saatlerde 29.000 dolara ve üzerine çıktığı için kısa ömürlü görünüyor. Çoğu altcoin bugün küçük kayıplar yaşıyor ve XRP günlük %5,5’lik bir düşüş grafiği çizerek devasa rallisini durdurdu.

Bitcoin’in hedefi 29.000 dolar

Lider kripto para birimi, ABD CFTC’nin Binance’e karşı açtığı davadan önce kayda değer bir yükselişteydi ve Changpeng Zhao bunu doğrudan duraklattı. Sonuç olarak, varlık Pazartesi günü birkaç saat içinde 28.000 dolardan 26.500 doların altına düştü.

Ancak bu fiyat düşüşü uzun sürmedi ve BTC ilerleyen günlerde yeniden değer kazanmaya başladı. Varlık dün 28.000 doların üzerine çıktı ve hatta bugün 29.000 doları test etti.

Yine de ayılar bu noktada hızlandı ve daha fazla fiyat artışına izin vermedi. BTC şu an itibariyle 29.000 doların altına geri döndü, ancak günlük ölçekte hâlâ biraz yeşil renkte duruyor.

Bu nedenle, piyasa değeri 550 milyar doların üzerinde kalırken, altcoinler üzerindeki hakimiyeti artmaya devam ediyor ve şu anda %46,6 seviyesinde bulunuyor.

ARB token yeşile döndü

Arbitrum’un yerel tokeni olan ARB, kripto topluğunun merakla beklediği airdroplardan biriydi ve geçen hafta dağıtımı gerçekleşti. Token, alım satımının ilk birkaç gününde aşırı oynaklıkla karşı karşıya kaldı. Bununla birlikte, günlük ölçekte %10’luk bir artış, onu şu an itibariyle 1,4 doların üzerine çıkardı ve şu anda en iyi performans gösterenlerden biri haline geldi.

HBAR ve ALGO, orta büyüklükteki alt gruplardan diğer iki etkileyici kazanan arasında yer alıyor. Aksine, daha büyük altcoinler arasındaki manzara çok farklı görünüyor. Geçen hafta bir noktada %60’ın üzerinde yükselen Ripple’ın XRP’si şimdi %5,5 düştü. Ancak varlık hâlâ 0,5 doların üzerinde işlem görüyor.

Ethereum, Binance Coin, Cardano, Dogecoin, MATIC, Solana, Polkadot, Litecoin ve Shiba Inu da artık kırmızıda işlem görüyor.

Toplam kripto piyasası değeri, günlük 15 milyar doların biraz üzerinde kaybettikten sonra 1.2 trilyon doların altına düştü.

Kripto Para Piyasasına Genel Bakış. Kaynak: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin