Piyasa düşerken Monero ve Cosmos ön plana çıktı

Piyasa düşerken Monero ve Cosmos ön plana çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasası bugün yeniden kan kaybetti. Sabah saatlerinde başlayan kayıp akşama kadar devam etti. Ancak bazı varlıklar bu düşüşe karşı koyabildi. Ön dikkat çekenler ise Monero ve Cosmos oldu.

Perşembe günü kripto para piyasaları düşerken, Monero ve Cosmos gün boyunca en büyük hareket edenlerden ikisiydi. Boğalar görünüşe göre bugünkü seansta oturdukları için Solana da çift haneli bir düşüşe yaklaştı.

Monero

XMR, kripto para birimi ilk 100’de 40. sıraya düştüğü için Perşembe günkü seansta şüphesiz en büyük ayı oldu.

Çarşamba günkü 192.23$’lık zirvenin ardından XMR/USD, dünün zirvesinden %12 daha düşük olan 167.29$’lık gün içi en düşük seviyesine geriledi.

Bugünkü düşüş, Monero’nun Salı gününden bu yana ilk kez 170$’lık destek noktasının biraz altına düştüğünü gördü. Yatırımcılar, şimdi daha düşük dip seviyeleri bekliyor. Grafiğe bakıldığında, 153 dolar seviyesi, piyasaları daha fazla düşüşe zorlamaya devam etmeleri halinde ayılar için bir hedef olabilir.

Cosmos

ATOM, fiyatların Çarşamba günkü direnişten çıkışını sürdüremediği için bugünkü seansta dikkate değer bir başka hareket oldu.

Dün, fiyatların marjinal olarak 30.25$’lık direncin üzerine çıktığını gördü. 31.21$’ın ardından, ATOM/USD şu ana kadar 27.58$’lık gün içi en düşük seviyesine geriledi.

Fiyattaki bu düşüş, Çarşamba günkü kazanımların tamamını neredeyse sildi. Şimdi 26,25 doları desteklemek için daha da düşecek gibi görünüyor. Bunun olmasını engelleyebilecek bir durum gözükmüyor. Şu anda 47,25 dolarda oturan 14 günlük RSI, 26 Şubat’tan bu yana taban görevi gören bir noktada.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin