Piyasa çöküşü bu altcoin'e işlemedi! Fırsat sürüyor mu?
Piyasa çöküşü bu altcoin'e işlemedi! Fırsat sürüyor mu?

Piyasa çöküşü bu altcoin’e işlemedi! Fırsat sürüyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cosmos, kripto piyasası gerilerken bile yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Cosmos Mart 2019 tarihinde piyasaya sürülmesinden bugüne 3,4 dolardan 43,4 dolara kadar yükseldi. Bu kadar kısa bir sürede fiyat neredeyse %1.200 oranında artış kaydetti.

Özetleyecek olursak, Cosmos kendisini blockchaini endüstrisinin karşılaştığı ‘en zor problemlerden’ bazılarını çözen bir proje olarak görülüyor. Yavaş, pahalı, ölçeklenemeyen ve çevreye zararlı çalışma kanıtı protokollerine karşı piyasada çözümler sunmayı hedefliyor.

Başka bir deyişle, bağlantılı blockchainlerden oluşan bir ekosistem sunmayı amaçlıyor. Ayrıca, merkezi olmayan uygulamaların gizemini ortadan kaldıran modüler bir çerçeve sayesinde, blockchain teknolojisinin karmaşıklığını azaltmaya ve geliştiriciler için kolaylık sağlamaya çalışıyor. Blockchain ağı birlikte çalışabilirliği, yeni çağ yatırımcıları büyüyen kripto alanına katılmaya devam ederken, 2022 yılında Cosmos piyasanın temel taşlarından biri olmayı amaçlıyor.

Tykhe Block Ventures Girişim Ortağı Ganesh Kompella şunları söyledi:

“Cosmos, birlikte çalışabilirlik ve çapraz zincir yetenekleri olan en iyi protokollerden biri. Pratikte her akıllı kripto yatırımcısı veya yatırımcısı bunun hakkında konuşuyor”

Son bir yılda, token yatırımcılara yüzde 630’dan fazla getiri sağladı. Yazım sırasında 40-41 dolar aralığında işlem görüyor.

Ethereum Sanal Makinesi protokolünü uyumlu hale getiren zincirler arası bir köprünün piyasaya sürülmesi ve yaklaşmakta olan bir Theta yükseltmesi de dahil olmak üzere Comos fiyatındaki güçlü fiyat artışını destekleyen üç temel neden var.

Cosmos’un fiyatını destekleyecek nedenler

Yukarı doğru ivmenin nedenlerinden ilki, ekosistemin toplam değeri 68 milyar doları aşan 28 canlı birbirine bağlı zincire genişlemesidir. Bunlara Binance Smart Chain, Terra (LUNA) ve Crypto.com (CRO) dahildir.

Hindistan BlockChain Alliance’ın Kurucusu Raj A Kapoor, benzer bir konuya değinerek Cosmos’un ‘blockchainlerin interneti’ olmayı hedeflediğini ve 260’tan fazla blockchain projesiyle büyük bir büyüme kaydettiğini söyledi.

170 milyar doların üzerinde Cosmos ekosistemi tarafından güvence altına alındı ​​ve Mart ayında Inter-Blockchain Communication (IBC) protokolünün lansmanı ile büyük bir yükseltme gördü ve bağımsız blockchainlerin veri ve değer alışverişi için izinsiz olarak birbirine bağlanmasına izin verdiğini vurguladı .

Cosmos, Algorand, Litecoin, Fantom, Tron, Decenterland, The Sandbox ve Axie Infinity gibi kripto devlerini geçerek piyasa değeri açısından arkasında bırakarak 21. en büyük kripto varlığı haline geldi.

Cosmos, 12 milyar değerine sahip ve 7 Ocak 2022 itibariyle dolaşımda toplam 226.226.027.65 ATOM tokeni yer alıyor. Piyasa uzmanları, deneyimli bir yönetim ekibi, net bir yol haritası ve önemli bir kripto para sorununun çözümü ile Cosmos’un güçlü temellere sahip olduğunu söylüyor.

economictimes.indiatimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin