Piyasa çökerken 4x yaptı: Metaverse’in yeni yıldızı cepleri dolduruyor!
Piyasa çökerken 4x yaptı: Metaverse’in yeni yıldızı cepleri dolduruyor!

Piyasa çökerken 4x yaptı: Metaverse’in yeni yıldızı cepleri dolduruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasının geri kalanı zor günler geçirirken farklı Metaverse’leri birbirine bağlamak için köprüler kullanan bir projenin fiyatı yükseliyor.

Magic (MAGIC) nedir?

Magic (MAGIC), kendisini “Metaverse Bridgeworld” olarak nitelendiren ve aynı zamanda değiştirilemez tokenler (NFT’ler), merkezsiz finans (DeFi) ve oyun özelliklerinden yararlanan bir proje olan Treasure’ın yerel tokenidir.

Treasure web sitesine göre proje, Bridgeworld ekosisteminde üç farklı varlık kullanıyor.

“MAGIC her şeye güç verir. Oyuncular, Bridgeworld’de oynayarak, madencilik yaparak ve katılarak MAGIC kazanabilirler.

Treasure nedir?

Treasures (NFT’ler), meta veri tabanında paylaşılan bir dizi ekonomik kaynaktır. Hal böyle olunca her Treasure, farklı dünyaları ören benzersiz bir hikaye taşır.

Legion nedir?

Legions (NFT’ler), Bridgeworld’ün maden, çiftlik, zanaat, görev, savaş ve daha fazlasını yapmak için kullanılan fiziksel varlıklarıdır.

Bir blog yazısı, Legions oyununun, aynı ilk profil resmine (PFP) sahip kullanıcıları eşleştirerek işlevlerini yalnızca profil resimleri olmanın ötesine genişleterek NFT’lere fayda sağlayacağını açıklıyor.

“Oyuncular avatarlarına göre takım kurar ve savaşa giderler (ör. CyberKongz, Cool Cats, Bored Apes)… Oyun ayrıca birden fazla PFP topluluğunun takım olarak hareket etmesine izin verecek.”

Proje, kullanıcıların hem pazarı hem de tokenomikleri kontrol ettiği tamamen merkezsiz özerk bir organizasyon (DAO) üzerinde çalışıyor.

Magic, 24 Ocak’ta 1,25 $’dan Cumartesi günü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 6,14 $’a %391’lik bir yükselişe tanık oldu.

Token geçen hafta %52 yükseldi, ancak o zamandan beri bazı dalgalı fiyat hareketleri yaşadı ve yazı yazarken %6,46 düşüşle 5,09 $’a düştü.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin