Piyasa görünümü: Bitcoin ve altcoinlerde son durum! Günün kazananı kim?

Piyasa görünümü: Bitcoin ve altcoinlerde son durum! Günün kazananı kim?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 38.000 dolar civarında nispeten sakin kalıyor. Chainlink ve Axie Infinity, dünden bu yana devam eden etkileyici kazanımlarını sürdürüyor.

Bitcoin 39.000 doları aşmaya çalıştı ancak durduruldu ve şu anki seviyesi olan 38.000 dolara geri döndü. Ethereum 2600 dolarda işlem görürken çoğu altcoin düne göre daha az dalgalanıyor. Chainlink ve Axie Infinity en iyi performans gösteren kripto paralar arasında yer alıyor.

Bitcoin hâlâ 38.000 dolarda

Birkaç gün önce Bitcoin, 36.000 doları aşamadığı için arka arkaya iki kez 35.500 dolara düşüş yaşadı. Ancak, boğalar bu noktada devreye girdi ve varlığı yukarı doğru itti.

BTC, 36.000 doları geri aldı ve kısa bir geri çekilmenin ardından yeni bir yükseliş girişiminde bulundu. Bu sefer fiyatta ani bir artış yaşandı ve BTC 38.000 dolara ulaştı.

Takip eden saatlerde Bitcoin tırmanışına devam etti. Sonuç olarak, yaklaşık 39.000 dolar ile günlük en yüksek seviyesine çıktı. Ancak, bu seviyenin üzerine çıkamadı ve şu an itibariyle birkaç yüz dolar düştü.

Piyasa görünümü: Bitcoin ve altcoinlerde son durum! Günün kazananı kim?

Bununla birlikte, piyasa değeri bu haftanın başlarında bu seviyenin altına düştükten sonra 700 milyar doların üzerinde kaldı.

LINK ve AXS toparlanmaya öncülük ediyor

Altcoinler dün etkileyici kazanımlar kaydetti ve çoğu bugün daha sakin işlem görüyor. İkinci en büyük kripto para olan Ethereum, bu hafta başında 2.000 dolara düştüğü için toparlanma seansına devam ediyor. ETH başka bir küçük günlük artışın ardından bugün 2.600 doların üzerinde duruyor.

Binance Coin ve Terra dünden bu yana hafifçe geri çekildi, ancak Cardano, Ripple, Polkadot, Dogecoin, Avalanche ve Shiba Inu küçük kazançlar elde etti.

Büyük piyasa değerine sahip diğer altcoinlerdeki en önemli fiyat artışları, Chainlink ve Axie Infinity gibi kripto paralarda gerçekleşti. Her iki varlık da bir günde yaklaşık %10 arttı.

Alt ve orta büyüklükteki altcoinlerden daha fazla kazanç geliyor. Flow, %20’lik bir artışla başı çekiyor, ardından Arweave (%15), Convex Finance (%13), Tezos (%10), Synthetix Network Token (%9) ve Pocket Network (%9) geliyor.

Kripto para piyasa değeri nispeten sabit kaldı ve 1,7 trilyon doların üzerinde duruyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin