XEM/USD
Piyasa aşağı giderken NEM (XEM/USD) çift haneli kazanımlar elde ediyor!

Piyasa aşağı giderken NEM (XEM/USD) çift haneli kazanımlar elde ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları haftanın başlangıcında, satış ağırlıklı işlemler görmesi ile önceki haftanın kazançlarının artmasına engel oluyor. Birkaç istisna coin dışında – NEM (XEM/USD) gibi- kripto paralarda düşüş hakim. Geçtiğimiz haftalarda ise çeşitli kripto paraların muazzam kazanımlar elde ettiğine şahit olduk.

Bunlardan biri olan XRP, birkaç gün içinde ABD Doları’na karşı değerini ikiye katlayan kripto para olmuştu. Ancak haftanın sonunda önceki sıralamaya geri dönen XRP, 25 Eylül tarihinde 0,4300 dolar seviyesine kadar gerilerken şu an 0,5600 dolar seviyelerinde bulunuyor

NEM – XEM/USD bugünün kazananı

Piyasa sermayesi sıralamalarına göre 17. en büyük coin olan NEM, son 24 saatte ABD doları karşısında değerini yüzde 11,20’ye kadar çıkardı. Ve 0,1100 dolar seviyesini gördü. Söz konusu seviye, Eylül ayı başında gerçekleşen sıkı satışlardan bu yana görülmeyen bir fiyat olarak kaydedildi. Kripto para piyasasına yeni girebilecek fonlar ile genel bir düzelme görülmesi durumunda ise XEM/USD çiftinin kazanımlarını daha da artırabileceğini görebiliriz.

Grafik

Tüketici ve traderlar için yeni nesil online ödeme platformu NetCents, Ağustos sonunda, Merchants Gateway’e aşağıdaki beş dijital varlığı eklemişti. Bunlardan biri ise NEM tokeniydi. Bu eklemenin ise şirketteki yeni iş ortağı ve ticari taleplerinin bir sonucu olduğu düşünülüyor.

CEO Clayton Moore ise şu açıklamalarda bulundu:

Bu yeni coinleri Merchant Gateway’e eklediğimizde, tüccarlarımıza ve müşterilerimize alışverişlerinde kripto para kabul etme konusunda daha fazla esneklik ve kontrol sağlıyoruz. Amacımız, kripto paraların günlük işlemlerde rahat kullanımını sağlamak. İşletme sahiplerinin kabul etmek istedikleri coinlere erişim sağlayarak, bir ödeme yöntemi olarak kripto paraları daha fazla benimsemelerini umuyoruz.

Asya’daki En Büyük Blockchain merkezinde piyasaya sürdükten sonra, dahili defterler için endüstri lideri işlem oranları sunan Blockchain teknolojisine sahip NEM (XEM), aynı ay içinde Avustralya ve Yeni Zelanda’daki iki Blockchain merkezinde toplamda 100 Milyon AUD değeriyle piyasaya sürüldü.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin