Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler
Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler

Piyasa aşağı giderken Binance coin yükselişine devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaklaşık Bir ay önce, kripto borsası tokeni Binance Coin (BNB) piyasa değeriyle 27. en değerli kripto para konumundaydı. O tarihte 9,65 dolar değerinde işlem gören token, bu süre zarfında 13. Sıra kadar yükseldi. BNB bugün 6.37 dolar seviyelerinde işlem görüyor ve 827.840.183 dolarlık bir toplam piyasa değerine sahip.

Geçen aydan bu yana tokeni portföylerinde tutan yatırımcılar için bu durum yaklaşık yüzde 33’lük bir düşüşe işaret ediyor. Benzer şekilde, piyasa değeri ise yaklaşık yüzde 40 oranında azalmıştır. Token, bir aylık fiyatı ve piyasa değeri açısından bir düşüş ile karşı karşıya kalsa da, kripto para sıralamasındaki yerini iki katından fazla artırabildi. Şu anda, token piyasanın en çok kazandıran coini unvanında ve CMC’ ye 24 saatlik periyotta yüzde 16,43 oranında değer kazanmış durumda. Son 48 saatte ise kazanç yüzde 30’lara ulaşmak üzere.

BNB ile ilgili olumlu gelişmeler satın alınıyor

Yükselişteki en büyük etkenlerden biri ise Binance’nin Blockchain adaptasyonunu hızlandıran gelişmeleri olarak görülüyor. Kendi zincirlerini oluşturan Binance kripto borsası aynı zamanda şu an ERC 20 tokeni olarak çalışan BNB’yi kendi Binance Chain’e taşıyacağını duyurmuştu. Ayrıca dünkü BNB yükseliş haberinde de token ile ilgili son olumlu gelişmeleri paylaşmıştık.

Sonuç olarak Binance’nin ekosistemdeki ciddi girişimleri kendi tokeni olan BNB üzerinde olumlu fiyatlanarak ayı görünümünde olan piyasada prim yapmasına neden oluyor.

Binance Coin Nedir?

Geçtiğimiz yıl içinde piyasaya sürülmesinden bu yana, Binance hızla en popüler kripto para borsalarından biri haline geldi. Platformun hayata geçirilmesinden önce, platformun mümkün olduğunca başarılı bir şekilde başlatılması için fon toplandı ve fonları yükseltmek için bir ICO düzenlenmişti.

BNB – ICO tokeni- ICO’da oldukça etkiliydi. Şimdi ise başka nedenlerle kullanılarak her geçen gün adaptasyonu artırıyor.

Şimdilik bir ERC-20 tokeni olan BNB Ethereum Blockchain’i kullanarak çalışıyor. BNB’nin ana işlevi borsa için bir ödeme yapısına sahip olması. Bu sayede kullanıcılar platformda işlem ücretleri gibi maliyetler için ödeme yapabiliyorlar. Komisyon ödemelerinde BNB kullanan kullanıcılar ise bu yıla özel yüzde 50 oranında daha düşük ücret ödüyorlar.

Binance, BNB’nin kullanımı artırmak için ise platform dışı ortaklıklar kuruyor. Örneğin, kripto paralar için bir ödeme platformu sunan şirket olan Monaco gibi birtakım ortaklıklar kurdu. Yapılan bu anlaşma sayesinde BNB tokeni, şirketin Visa Card ya da mobil uygulamasında kullanılabilir. Aynı zamanda bir merkezsiz hediye sitesi olan Uplive’de kullanılabilir durumda.

coininsider

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin