Bitcoin mi? altcoin mi?: İşte önümüzdeki ralliye yönelik çarpıcı anket sonuçları
Bitcoin mi? altcoin mi?: İşte önümüzdeki ralliye yönelik çarpıcı anket sonuçları

Piyasa araştırması: En büyük Bitcoin rallisi geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son büyük “yükseliş hamlesi” sadece spekülasyona dayandığından, bir pazar araştırmacısı araştırma bulgularına dayanarak potansiyel Bitcoin boğa rallisinin çok daha büyük olacağını söylüyor.

Bitcoin %2.000 büyüdü

2017 yılında, Bitcoin değerini yüzde 2.000 oranında artırmayı başardığında, Ocak ayında 1000 dolarlık fiyatından Aralık ayına kadar 20.000 dolara yükseldi, yatırım pazarında çok az kişi bu tür bir faaliyet gördü ve bu yükseliş Bitcoin’in “dijital altın” olarak nitelendirilmesini sağladı.

Tabii ki, geriye dönüp bakıldığında, spekülatif bir balon olduğu ortaya çıktı, çünkü Bitcoin fiyatı neredeyse 3 bin dolara düştü. Bununla birlikte, ana kripto para biriminin fiyatı bir kez daha tırmanmaya başladığı için yeniden canlanma yaşanıyor.

Boğa pazarı daha yavaş, daha dengeli ve daha deneyimli bir geri dönüş yaşıyor. Bu iddia, Bitcoin’in bir sonraki büyük yükseliş hareketinin aslında tüm zamanların zirvesinden daha fazla olacağını varsayan bir endüstri araştırmacısı tarafından ileri sürülüyor.

https://twitter.com/Shaughnessy119/status/1118589467286278144

Daha büyük bir boğa koşusu

Endüstride tanınmış bir araştırmacı ve Delphi Digital’in kurucu ortağı Tom Shaughnessy, bu toparlanmanın 2017’den çok daha büyük bir boğa koşusuna yol açacağını söylüyor.

Bir Twitter gönderisinde, araştırmacı, 2017 boğa koşusunun o zamanki yeni kripto para birimi teknolojisi nedeniyle tetiklendiğini söyledi. Shaughnessy açısından bakıldığında, Ekim 2017’den bugüne, Blockchain ve kripto para birimi pazar ve alan bakımından çok farklı bir noktaya geldi.

Yeni bir ilgi

Günümüzde kripto para birimi alanı daha baskın ve kurumsallaşmış ve kurumsal kullanım durumlarıyla doludur. IBM, Amazon, Microsoft gibi şirketler ve milyarlarca dolarlık şirketler Blockchain’in nasıl kullanılabileceğine ve kripto para birimlerinin buna nasıl yardımcı olabileceğine odaklanıyor.

Bu yeni “yatırımcı” türü nedeniyle, ilginin artması sadece açgözlülük ve spekülasyondan ziyade gerçek uygulama ve kullanımın durumuna bağlı olarak büyüyecek.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin