Şok iddia: “ETH 2.0, Ethereum’un sorunlarını çözmeyebilir!” Peki neden?
Şok iddia: “ETH 2.0, Ethereum’un sorunlarını çözmeyebilir!” Peki neden?

Piyasa analisti: “Ethereum için dev bir fırsat değil, düşüş kartlarda!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum ve toplu kripto pazarı, Bitcoin’in geçtiğimiz haftaki fiyat hareketlerini yakından takip ediyordu ve bu da ETH’nin nihayetinde 185 düşmesine neden olan dalgalı bir ticaret seansı ile sonuçlandı. ETH’nin yakın vadede 185 dolar civarında bir destek bulması muhtemel olsa da kripto pazarındaki zayıflık ETH’nin bu fiyat seviyesinin altına düşmesine neden olabilir ve bir analist bunun yanında 155 dolarlık bir düşük fiyat bile olabileceğini belirtti.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1165258668176216065

Josh Rager’den Ethereum için korkutan tahmin

Geçtiğimiz yedi gün boyunca ETH, 200 dolarlık bölgeyi her ziyaret ettiğinde, bu fiyat bölgesinin yakın vadede kripto para birimi için önemli bir direnç seviyesi olduğunu belirten bir satış baskısı ile karşı karşıya kaldı. Twitter’da popüler bir kripto para birimi analisti olan Josh Rager, Ethereum’un fiyat hareketiyle ilgili son bir tweette düşüncelerini paylaştı ve mevcut fiyat bölgesinin daha önce birçok analist ve yatırımcının inanmasına rağmen neden önemli bir fırsat olmadığını açıkladı. Analist şunları söyledi:

ETH Güncellemesi: Bazıları bunu bir mega fırsat olarak nitelendirdi, onaylı bir geri dönüşü izlemeye devam ediyorum. ETH, son altı aydır 20MA’nın üstünü kıramadı ve tutamadı. VPVR, henüz bu seviyelerde ağır birikim önermez. BB gelen volatiliteyi öneriyor, dikkatli olun.

Mitoshi Kaku: “Ethereum 155 doları hedefliyor.”

Twitter’daki bir başka popüler kripto analisti Mitoshi Kaku, bir sonraki önemli destek seviyesinin şu anda 155 dolar civarında olduğunu açıkladı:

ETH için kritik seviyeleri izliyorum. Bakalım ETH’ye yatırımcılar sıcak bir destek vermeye devam ediyor mu! 155 dolar önemli bir seviye.

ETH’nin yakın vadeli fiyat hareketinin büyük ölçüde Bitcoin tarafından dikte edilmesi olası, ancak uzmanlara göre, ETH’nin mevcut fiyatının hemen altında kalan kilit destek seviyelerinin altına düşmesi, son düşüş trendini devam ettiren bir kapitülasyon patlamasına yol açabilir.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin