Phemex

Phemex’ten Sevgililer Günü’ne Özel Kampanyalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2021 yılında yeni ATH’ler gördüğümüz kripto para piyasası, 2022 ile birlikte bir yavaşlama dönemine girmiş durumda. Bu da demektir ki bir çok yatırımcı kazanç elde etmekte zorlanıyor, hatta kayıplar yaşıyor. Bir süredir Bitcoin başta olmak üzere kripto para fiyatları, düşük seviyelerde seyrediyor ancak hızlı gelişimine devam eden kripto para piyasasında bir çok farklı kazanç fırsatı bulunmakta. Bunlardan birisi de Phemex’te Sevgililer Günü itibariyle başlayan “Phementine’ım Ol” kampanyası.

 

7 Mart’a kadar devam edecek olan kampanyada katılımcılar, 1 BTC değerindeki deneme fonuyla Kripto Kazan varlık yönetimi ürününden getiri elde edebilecekler. Hesap açan ve kampanyadaki adımları tamamlayan her yeni kullanıcı, bir hafta boyunca Phemex Kripto Kazan’ın 7 gün sabit BTC hesabında kullanmak üzere 1 BTC deneme fonu alacak. Süre sonunda deneme fonları kaybolurken kazanılan tümfaiz gelirleri kullanıcının olacak.

 

10 şanslı kullanıcıya tam 30 bin SLP

Phemex’te Sevgililer Günü itibariyle başlayan bir diğer kampanya ile tam 30.000 SLP dağıtılacak. 53 tane coinin alınıp satılabildiği borsada yeni listelenen SLP, GameFi ekosisteminin önde gelen platformu Axie Infinity’nin token’ı. Son günlerde dikkat çekici bir fiyat performansı sergileyen SLP, şimdi Phemex’te belirli görevleri yerine getiren şanslı kullanıcılara ücretsiz veriliyor. 21 Şubat’a kadar devam eden etkinlikte 10 katılımcı, toplam 30.000 SLP’nin sahibi olacak. Kazananlar, 28 Şubat’ta açıklanacağı kampanyada ödüller 7 Mart’dan itibaren dağıtılmaya başlanacak. Kampanyayla ilgili kurallar ve diğer detaylar Phemex’in web sitesinde!

 

Phemex, hemen hemen her yeni gün yeni bir kampanyayla kullanıcılarını ödüllendiriyor. Bu kampanyaları ve Phemex ile ilgili önemli duyuruları kaçırmamak için sosyal medya hesaplarını takip edin:

 

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. İçerikte geçen bilgiler kripto sinyal sitesine aittir. 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin