Phemex

Phemex’ten 2 Milyon Dolarlık Ödül

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Phemex’ten 2 Milyon Dolarlık Ödül. Deneyim, güven inşa etmek ve yeni beceriler kazanmak, insanların trading yarışmalarına girmesinin en önemli sebepleridir. Bunlar genellikle kazananın hepsini aldığı kafa kafaya yarışmaları içerir.

Yarışmanın arkasındaki prensip basittir. Mevcut para birimlerinden belirli bir miktar seçmeniz gerekiyor. Belirtilen zaman diliminde sizin seçtiğiniz rakibinizin seçtiği para birimlerinden daha iyi performans gösterirlerse kazanırsınız.

Birçok finansal hizmet sağlayıcısı, kripto toplulukları için ödüllü trading yarışmaları düzenler. Ancak bu yöntem tüm topluluğu ilgilendiriyor.

En verimli kripto ticaret platformlarından biri olan Phemex, sık sık trading yarışmalarına ev sahipliği yapıyor. Trading İndirim Ödülleri etkinliği, büyük bir ödül havuzuna sahip önemli bir trading yarışmasıdır. 2 milyon dolarlık ödül havuzundan payınızı almak istiyorsanız, etkinliğe katılmaya davetlisiniz.

Phemex tarafından düzenlenen son trading indirim ödülü etkinliği ve nasıl kaydolabileceğinizle ilgili daha fazla bilgi edinmek için bu makaleyi okuyun!

Phemex’in Trading İndirim Ödülleri Hakkında

Trading İndirim Ödülleri, Phemex tarafından düzenlenen 2 milyon dolarlık ödül arzı ile büyük bir trading yarışmasıdır. Yarışmanın dört hafta sürdüğünü belirtmek isteriz.

Bu trading yarışmasında, potansiyel ödüllerinizi ikiye, üçe ve hatta 5 katına kadar tamamlayabileceğiniz haftalık görevlere katılmak için önceden kayıt olabilirsiniz.

Kaydolduktan sonra, nihai bonustan payınızı artırmak için Phemex’te bulunan sözleşme çiftlerinden herhangi biriyle alım satım yapabilirsiniz.

Nasıl Katılırım?

Öncelikle Phemex’te bir hesap oluşturmalısınız. Hesabınızı oluşturduktan  sonra etkinlik sayfasına giderek yarışmaya katılabilirsiniz. Yarışma süresi boyunca, Kişisel Puanınızı biriktirmek ve daha fazla ödül toplamak için vadeli işlem yapı. Yarışma döneminin başında Phemex’te desteklenen tüm vadeli işlem çiftleri, nihai ödüllerinize sayılacaktır.

Yarışma toplam dört hafta sürecektir. Nihai ödüllerinizi artırmak için her hafta tamamlamanız gereken yeni bir görev olacak. Görevler etkinlik web sitesinde listelenmiştir ve yarışma boyunca herhangi bir zamanda yapılabilir. Yayınlandıkları hafta yapılmaları gerekmez.

Yarışma süresi sona erdikten sonra, her katılımcı, vadeli işlem faaliyetlerine ve tamamladıkları görevlere dayalı olarak toplam 2 milyon dolarlık ödül havuzundan pay alacak.

Ne Kazanabilirim?

Yarışma süresi boyunca vadeli işleminiz ve açık sözleşme pozisyonunuz ne kadar çok olursa, toplam 2 milyon dolarlık ödül havuzundan da payınız bir o kadar büyük olacaktır. Trading İndirimi Ödülleri sona erdiğinde, tüm ödüller USDT cinsinden kullanıcının Phemex spot cüzdanına aktarılacaktır.

Her uygun katılımcı için Phemex kişisel ödülü aşağıdaki formülle hesaplanmaktadır:

Kişisel Ödül = Toplam Ödül Havuzu X

(Kişisel Puan / Tüm Kullanıcıların Toplam Puanı)

Ve her uygun katılımcının Kişisel Puanı aşağıdaki formüle göre hesaplanır:

Kişisel Puan = (Ödenen Ücretler)0,7 * (Ortalama Açık Faiz)0,3 * Görev Çarpanı.

Önemli Tarihler

Kayıt dönemi 17 Mart ile 24 Mart 2022 arasındadır. Bu süre zarfında etkinlik henüz başlamamış olup ancak kullanıcılar etkinlik sayfasına erişerek yarışmaya katılabilecektir.

Yarışma 24 Mart ile 21 Nisan 2022 arasında gerçekleşecek. Yarışma boyunca haftalık görevler mevcut olacak ve vadeli işlemler Kişisel Puanınıza etki edecek. Kullanıcılar, yarışma başlamış olsa bile, bu süre boyunca herhangi bir zamanda katılabilir.

Kazananlar 26 Nisan 2022’de açıklanacak ve ödüller 3 Mayıs 2022’den itibaren dağıtılacak.

Phemex kimdir?

Phemex, profesyonel Wall Street traderları ve yatırımcıları tarafından kurulmuştur ve işlem hacmiyle en büyük kripto türevleri borsalarından birisidir. Phemex, kullanıcılara küçük bir üyelik ücreti karşılığında komisyonsuz spot işlem yapma imkanı sağlayan ilk platformlardan biriydi. Phemex, güvenlik ve iyi müşteri hizmetlerine güçlü bir şekilde odaklanmaları sayesinde kısa sürede birçok kripto traderı için tercih edilen platform haline geldi.

Topluluğuyla birlikte genişlemeye devam ederken, müşterilerini ilk sıraya koymaktan ve en yüksek düzeyde kaliteli ürün ve hizmet sağlama taahhütlerinden asla taviz vermez veya vazgeçmezler.

Trading İndirimi Ödüllerinin ödül havuzu formüllerinin her bir bileşeni hakkında daha fazla ayrıntı, Trading İndirimi Ödülleri duyuru sayfasının Şartlar ve Koşullar bölümünden veya resmi Phemex web sitesinden kontrol edilebilir. Ayrıca, güncel kampanya ve ödüllerden haberdar olmak için Phemex’in sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Twitter, Instagram, Telegram

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin