Phemex

Phemex Paris blok zinciri haftası zirvesi’ne katıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Phemex Küresel Pazarlar İş Geliştirme Direktörü Federico Variola, 13 ve 14 Nisan 2022’de gerçekleşen Paris Blockchain Haftası Zirvesi’nde konuştu.

Satır başlarıyla etkinlik:

  • 3000’den fazla katılımcı, 70 sponsor, 250 konuşmacı ve 100 medya ortağı
  • Katılımcılar, daha fazla iş geliştirme fırsatları için kripto uzmanları ve partnerler ile buluştular.
  • Katılımcılar, en büyük platformlarla işbirliği yapma şansını yakaladılar
  • Federico Variola, Meta/Facebook, Nike, JP Morgan, Microsoft gibi geleneksel şirketlerin artan mevcudiyetinde Metaverse‘in yeni anlatılarından bahsetti. Aynı zamanda oyun sektörüyle ilgili olarak Axie Infinity, Yield Guide Games gibi projelerden ve Ubisoft gibi geleneksel oyun platformlarının blockchain oyunlarına ve FTX’in girişimlerine yaptığı yatırımdan bahsetti. Ayrıca, Filecoin (depolama), Helium (IoT), Ocean Protocol (veri yönetimi), Monero (gizlilik) gibi Web 3 için altyapı oluşturan birçok önde gelen kripto projesi, kripto alanında geniş ilgi görüyor.

2020’den bugüne Defi Summer’ın ortaya çıkışı da Variola’nın konuşmasının önemli bir parçasıydı. DEX’lerin artan popülaritesinden bahsetti. Aslında Solana, Binance SmartChain Avalanche ve Terra gibi Uniswap, Curve, L1 Ethereum rakipleri hız ve ölçeklenebilirliğe odaklanarak Ethereum’dan pay almaya başlıyor. Bu nedenle, borsalar da uzun vadeli büyümeyi sürdürmek için kendilerini yenilikçi yeni projelerle hizalayarak bu rekabete uyum sağlamalı ve potansiyel olarak yer almalıdır.

Variola’ya göre, dijital para birimleri ve NFT’ler tarafından kolaylaştırılan sanal ekonomi, kripto alanının yükselişini de şiddetlendiriyor. Cryptopunks ve BAYC (ApeCoin) gibi popüler NFT’ler, OpenSea‘nin 20 milyar doların üzerinde işlem hacmi elde etmesiyle dünyanın her yerinden kripto hayranlarını kendine çekiyor. Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarının bile NFT entegrasyonu üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Variola, Phemex’in Metaverse gelişimini, ilgili coinleri listelemek ve ilgi çekici kullanıcı etkinlikleri ve kampanyaları düzenlemek dahil olmak üzere çeşitli şekillerde desteklediğini belirtti. 2019’da kurulan Phemex, hızla büyüyen ancak henüz olgunlaşmamış bir sektöre daha fazla profesyonellik ve verimlilik getirmeyi amaçlıyor. Platformun temel amacı güvenlik, hız, kolaylık, düşük ücretler ve kullanıcıların çeşitli kripto çiftlerine erişim sağlamaktır. Phemex, AXS, MANA, YGG, SAND, SLP ve çok daha fazlası gibi varlıkları listeleyerek Metaverse’in yaygınlaşmasını teşvik etti. Phemex bu muazzam trende yakından ilgi göstermeye devam edecek.

Sonuç olarak, Federico, borsa ortamının her zamankinden daha karmaşık olduğunu kaydetti. Kripto endüstrisi hızla genişliyor ve borsalar yeni pazara uyum sağlamak için çevik olmalı. Borsalar, endüstrinin hangi segmentlerinde en yüksek potansiyeli gördüklerini dikkatlice değerlendirmeli ve ardından uyum sağlamak için hızla hareket etmelidir.

Paris Blok Zinciri Haftası Zirvesi Hakkında

Paris Blockchain Haftası Zirvesi, açılış konuşmaları, paneller, konferanslar, çalıştaylar, hackathon ve partilerden oluşan küresel bir etkinliktir. Bölgesel işletmeler, hükümet yetkilileri, BT liderleri, teknoloji girişimcileri, yatırımcılar ve blok zinciri geliştiricileri ile gelişmekte olan girişimler de dahil olmak üzere bu alandaki küresel blok zinciri meraklılarını ve teknoloji oyuncularını birbirine bağlar.

Phemex Hakkında

2019 yılında kurulan Phemex, eski Morgan Stanley yöneticileri tarafından yönetilen Singapur merkezli bir kripto para birimi ve türev işlem platformudur. 200’den fazla ülkede 2 milyon civarı aktif kullanıcıya hizmet veren Phemex, 100 kata kadar kaldıraç ve 200’den fazla spot işlem çifti ile 39’dan fazla sözleşmeli işlem çiftini destekleyerek kripto para işlemlerini ve satın almayı kolay ve verimli hale getiriyor. Ayrıca, sıfır spot işlem ücreti karşılığında isteğe bağlı bir premium üyelik modeline öncülük eden ilk büyük borsa oldu.

Mevcuttaki ve gelecekteki kampanyalardan haberdar olmak için Phemex’in sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Sosyal medya: Twitter Instagram Telegram

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin