Phemex CEO'su Jack Tao Metaverse'e ilgi gösterdiğini açıkladı
Phemex CEO'su Jack Tao Metaverse'e ilgi gösterdiğini açıkladı

Phemex CEO’su Jack Tao Metaverse’e ilgi gösterdiğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Singapur merkezli kripto para birimi ve türev ticaret platformu Phemex, 13 ve 14 Ekim tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde düzenlenen The World Blockchain Summit’e katıldı. Zirvede farklı hükümet ve iş sektörlerinden 500’den fazla uzman yer aldı.

Phemex’in kurucu ortağı ve CEO’su Jack Tao etkinliğe konuşmacı olarak katıldı. Phemex’in ilk kurucu ekibi birkaç kıdemli Wall Street yöneticisinden oluşuyordu. Tao, geleneksel finansal sistemi takip etmesine rağmen, toplumumuzda ayrıcalıklı kişilere haksız bir şekilde fayda sağladığını açıkladı.

Tao, başlangıçta birkaç kripto borsasına yatırım yaptı ancak dünyanın daha profesyonel, kullanıcı dostu, güvenli ve daha iyi müşteri hizmetlerine sahip bir platforma ihtiyacı olduğunu hissetti. Sonuç olarak, Tao ve meslektaşları Wall Street’ten ayrıldı ve 2019’da Phemex’i başlattı. Güncel olarak ise Phemex, CoinMarketCap’e göre türev ticaretinde dünyanın en büyük 10 kripto borsası arasında yer alıyor.

Tao, Phemex’teki hedeflerinin, riskleri yöneterek ve insanlara doğru ticaret araçlarını vererek kullanıcı güvenini geliştiren şeffaf ve son derece profesyonel bir kripto ticaret platformu ile eş anlamlı hâle gelmek olduğunu vurguladı.

Jack Tao’nun Metaverse’e bakışı

Dünya Blok Zinciri Zirvesi’nde konuşmacı olarak Tao, kripto çevrelerinde trend olan bir konu olan Metaverse hakkındaki düşüncelerini de paylaştı. Metaverse geliştirme aşamasında olmasına rağmen bu konu büyük ilgi ve destek görüyor. Bu sebeple kullanılmayan potansiyeli nedeniyle endüstrinin içindekiler ve uzmanlar arasında daha fazla önem kazanmıştır.
Tao, Metaverse hakkında oldukça iyimser bir tavır takındığını söylüyor. Metaverse’in uzun bir yol kat ettiğini ve kriptonun yükselişi nedeniyle popüler olmaya devam ettiğini söyledi ve şu açıklamayı yaptı:
Metaverse, dijital dünyayla etkileşime girmemiz için şu anda internetimizden bile daha sürükleyici ve yıkıcı olan yeni bir yol sunuyor. Kimse tam olarak neye benzeyeceğini bilmiyor çünkü Metaverse’in herhangi bir merkezi otorite tarafından değil, katılımcılarının her biri tarafından inşa edilmesi gerekiyor.

Bu popüler eğilimin önemli bir itici gücü, yeni projeler ve topluluklar aracılığıyla kripto topluluğu içinde dalgalar yaratan, değiştirilemez tokenlerdir (NFT).

Bugünlerde giderek daha fazla yatırımcı NFT konseptini benimsiyor. Bu da NFT’lerin geçici olmadığının bir göstergesi olarak düşünülebilir. NFT’nin gelişmesi, dijital koleksiyonların yalnızca kripto balinaları için tasarlanmadığını da kanıtlıyor.

Son olarak Phemex, bir NFT platformu değil ve kesinlikle bir kripto borsası olmasına rağmen , şirket Metaverse içindeki fırsatları yakalamayı amaçlıyor. Mart ayında Phemex ekibi NFT temalı bir etkinlik düzenledi ve kendi kullanıcılarını davet etti. Etkinlikte ayrıca tüm katılımcıların Phemex’teki Ethereum para yatırma adresleri için QR kodlarını derleyen topluluk yapımı bir NFT üretti

 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin