Phemex

Phemex 26 adet kripto para listeledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Phemex 26 adet kripto para listeledi. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş, uygulanan yaptırımlar, bankacılık sistemlerinde yaşanan aksaklıklar, kripto paralar için farkındalık oluşmasını sağladı. Ukrayna’da nakit paraya ulaşamayıp alternatif olarak kripto para kullananlar olduğu gibi, Rusya’da da yaptırımların etkisinden korunmak için kripto paraya yönelen belli bir kitle de görülüyor. Bitcoin, bir kaçış noktası olurken son haftalarda özellikle Rusya ve Ukrayna’da sabit coin’lere de talep arttı. Sabit coin’lerin öncesinde de piyasada önemli bir yeri vardı. İnsanlar, sabit kripto paraları geleneksel finans ile kripto varlıklar arasında bir köprü olarak kullanıyor istedikleri zaman portföylerini çeşitlendirip istedikleri zaman da nakde kolayca geçiş yapabiliyorlar.

Sabit coin’ler arasında da seçim yapmak önem taşıyor. Çünkü arkasındaki varlıklar açısından birbirinden farklı olabiliyorlar. Bu noktada kullanıcıların seçim yapmaları için çeşitlilik gerekiyor. Önde gelen kripto para platformu Phemex artık bu çeşitliliği sunan az sayıda borsadan biri. Phemex, birkaç gün önce FEI, TUSD, USDP, DAI ve PAXG gibi sabit coin’leri platformuna ekledi ve bunu kampanyayla da kutluyor.

Simply Stable kampanyası kapsamında kullanıcılara 20 bin dolarlık ödül vadediliyor. Phemex, kullanıcıları Simply Stable kampanyasıyla belirsiz zamanlardaki piyasa dalgalanmalarından daha fazla korumak için iki farklı kampanyayı sunuyor. 

  • Yeni Sabit Coinlerle Spot İşlem Yap 10$’lık Airdrop’a hak kazan
  • Yeni Kayıt Yapanlar için Şanslı Çekiliş

Öte yandan kripto para dünyasında popüler hale gelen bir diğer alansa Merkeziyetsiz Finans adı verilen DeFi. Bu alan, kullanıcılara hiçbir merkezi otoriteye maruz kalmadan işlem yapmalarını ve kazanç elde etmelerini sağlıyor. 2020’nin ortalarından itibaren kullanımı oldukça yükselen DeFi ürünlerine ilgi her geçen gün artarken, Phemex de DeFi ürünlerini artırıyor. Platform, spot coin listesine SPELL/USDT, RSR/USDT, AMP/USDT, POLY/USDT, TRIBE/USDT, C98/USDT, DAO/USDT, BNT/USDT, UMA/USDT, CVX/USDT, FXS/USDT, WBTC/USDT‘yi entegre ederek DeFi token seçeneklerini artırdı.

 

Genellikle işlem hacmiyle ilk 10 sırada olan Phemex, sağlam ve yenilikçi adımlarla 2022 yılının ilk çeyreğini tamamlamaya hazırlanıyor. Yeni üyeler dahil olmak üzere tüm kullanıcılarına büyük fırsat ve kazançlar sağlayan Phemex, 2019 yılında başlayan yolculuğunda hızlı bir şekilde büyümesini sürdürüyor. Yola çıktığında sadece 3 vadeli kripto para çiftine sahip olan platform, şu anda toplamda 39 vadeli ve 80 tane de spot çiftine ulaşmış durumda.

 

Phemex’i keşfetmek, en son kampanyalardan yararlanmak için sosyal medya hesaplarını takip edin.

 

Twitter

İnstagram

Telegram

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin