Bitcoin fiyatındaki düşüş, kısa vadede yükseliş için bir düzeltmeden ibaret mi?
Bitcoin fiyatındaki düşüş, kısa vadede yükseliş için bir düzeltmeden ibaret mi?

Petrol milyarderinden çok konuşulacak Bitcoin tahmini ve açıklaması geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milyarder Kjell Inge Rokke’nin şirketi Aker, Bitcoin’e adanmış yeni bir iş kurdu. Rokke, Bitcoin’in “yeni bir parasal mimarinin çekirdeği haline gelebileceğine” ve her bir kripto paranın “milyonlarca dolar değerinde” olabileceğine inanıyor. Yeni şirketi “tüm likit yatırım yapılabilir varlıklarını Bitcoin’de tutacak.”

Norveçli petrol milyarderi Kjell Inge Rokke, Bitcoin lehine konuştu. Petrol ve petrol hizmeti şirketlerini kontrol eden şirketi Aker ASA, kripto para biriminin potansiyelinden yararlanmak için yeni bir işletme olan Seetee AS’yi kurduğunu Pazartesi günü duyurdu.

Oslo Borsası’nda listelenen Aker, açık deniz balıkçılığı, inşaat ve mühendislik ile uğraşan Norveçli bir holding şirketi. 2004 yılında kurulan şirket, TRG Holding’in %67 hissesi ile Rokke tarafından kontrol ediliyor.

Aker duyurusunda, Seetee’yi “Bitcoin ekosistemindeki projelere ve şirketlere yatırım yapmaya adanmış ve tüm likit yatırım yapılabilir varlıklarını BTC’de tutacak yeni bir şirket” olarak nitelendirdi. Seetee, Rokke’nin “zaman içinde önemli ölçüde artırmayı hedeflediğimiz bir miktar” dediği 500 milyon kron (59 milyon dolar) sermaye ile başlıyor.

Duyurunun ardından Rokke, Seetee’nin web sitesinde yayımlanan bir hissedar mektubunda Bitcoin ve yeni girişim lansmanı hakkındaki görüşünü dile getirdi. Milyarder şöyle yazdı:

Hazine varlığımız olarak BTC kullanacağız ve topluluğa katılacağız. Bitcoin dilinde hodler olacağız.

Başlangıçta Seetee dört alana odaklanacak. Birincisi, “Bitcoin’e yatırım yapmak ve sahip olmak.” İkincisi, “Bitcoin ve geniş blok zinciri topluluğuna katılmak ve önde gelen oyuncularla ortaklıklar kurmak.” Üçüncüsü, “Bitcoin doğrulama operasyonlarını başlatmak” ve dördüncüsü, “Bitcoin ve blok zinciri ekosisteminde inovasyon projeleri ve şirketler inşa etmek ve bunlara yatırım yapmak.”

Seetee’nin girişimlerini hızlandırmak için diğer şirketlerle aktif bir şekilde ortaklık kuracağını da ekleyen duyuru, şirketin “başlangıçta madencilik faaliyetlerine odaklanacak olan” Blockstream ile bir iş birliği anlaşması imzaladığını” belirtti.

Rokke ayrıca şunları söyledi:

Bitcoin yine de sıfıra gidebilir. Ama aynı zamanda yeni bir parasal mimarinin çekirdeği de olabilir. Öyleyse, bir BTC milyonlarca dolar değerinde olabilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin