Bitcoin düşmanı Peter Schiff'ten dikkat çeken BTC ve ETH yorumu!
Bitcoin düşmanı Peter Schiff'ten dikkat çeken BTC ve ETH yorumu!

Bitcoin düşmanı Peter Schiff’ten dikkat çeken BTC ve ETH yorumu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin düşmanlığıyla tanınan Peter Schiff mevcut Bitcoin tahminini yeniledi.  Schiff ayrıca Bitcoin düşüşünü tahmin ettiğini söyledi.  Euro Pacific Capital ve SchiffGold’un kurucusu, vokal Bitcoin rakibi Peter Schiff, yakın tarihli bir tweet’te, 14 Ağustos’ta yayınlanan gönderisini hatırlatarak, Bitcoin’deki bu düşüş tahmininin beklediği gibi olmasa da gerçekleştiğini belirtti. Önde gelen kripto paranın 22.000 dolar seviyesinin yüzde 7’den fazla altına düştüğü ve Ethereum’un 1.700 doların altına düştüğü bu tweet’i, mevcut Bitcoin düşüşünden birkaç gün önce geldi.

“Uyarıma kulak vermeli ve satmalıydılar.”

Schiff, topluluğa geçen Pazar yayınladığı tweet’i hatırlattı. Burada Bitcoin’in yakın gelecekte 10.000 dolar işaretinin altındaki desteği muhtemelen test ettiğini tahmin etti. Daha sonra Schiff bu grafikte iki düşüş formasyonunun varlığına dikkat çekti.  Ekonomist ve fon yöneticisi Schiff’in tweetine göre, 10.000 dolar seviyesinin altına inmek minimum bir düşüş.

Peter Schiff: “BTC satmak için hâlâ geç değil”

Bugünkü tweet’te, bu gönderiden sonraki beş gün içinde Bitcoin’in yüzde 14’ten fazla düştüğünü ve şu anda 21.300 dolar bölgesinde işlem gördüğünü ve birçoğunun onu Twitter’da FUD yaymakla suçladığını belirtti.

Uyarısının dikkate alınmamasına rağmen, Bitcoin satmak için hâlâ zaman olduğunu belirtti.

16 Haziran’da Schiff, Bitcoin ve Ethereum’un olası bir düşüşü hakkında beş gün önce yayınladığı Twitter gönderisinin yakında neredeyse yüzde 100 oranında gerçekleştiğini tweetledi.

Bitcoin’in 20.000 dolara düşeceğini ve Ethereum’un bir düşüşten sonra 1.000 dolara ulaşacağını söylemişti. Böylece önde gelen kripto paralar sırasıyla yüzde 30 ve yüzde 40 düştü. Peter Schiff’in öngördüğü düşükler çıkarıldığında, yine de “gerçek bir çöküş” bekleyeceğini belirtti. Genel olarak, 19 Ağustos’tan itibaren Bitcoin yüzde 10’un üzerine düşerek 20.000 dolarlık bölgeye ulaştı. Şimdiye kadar, amiral gemisi kripto para birimi kayıplarının bir kısmını geri aldı ve Bitstamp borsasında 21.186 dolar seviyesine yükseldi.

u.today 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin