Peter Schiff mevcut Bitcoin fiyatını değerlendirdi! BTC için dip fiyat neresi?
Peter Schiff mevcut Bitcoin fiyatını değerlendirdi! BTC için dip fiyat neresi?

Peter Schiff mevcut Bitcoin fiyatını değerlendirdi! BTC için dip fiyat neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış Bitcoin eleştirmeni, son zamanlarda kripto paraları geleceği olduğunu söylemeye başladı. SchiffGold fonunun kurucusu ve başkanı ekonomist Peter Schiff, Salı günü meydana gelen Bitcoin’in uzun süreli düşüşü hakkında yorum yapmak için Twitter’a gitti.

Bitcoin fiyatı Salı günü %5,61 düşerek 18.630 dolara düştü. Bu seviye Bitcoin için iki ayın en büyük düşüşü oldu Peter Schiff, tweetinde yalnızca uzun süreli bir Bitcoin çöküşünün olmadığını, aynı zamanda BTC hakimiyetinin de sert bir şekilde düştüğünü belirtti.

Şimdiye kadar, bu metrik Haziran 2018’deki önceki kripto kışından bu yana en düşük seviye olan %38,1’e geriledi. Schiff, kripto pazarındaki hakimiyet kaybının, Bitcoin’in yaklaşık 21.000 diğer kripto, NFT ve kripto bazlı hisse senedi ile rekabet etmesi gerektiği düşünüyor. BTC’nin hakimiyetini kaybettiği altcoinlere gelince, Schiff onları Bitcoin’e göre daha az değerli olduklarını söyledi.

BTC fiyatı daha fazla düşecek mi?

Ekonomist ayrıca Bitcoin’in kıt bir varlık olduğunu da kabul etti; Ancak mevcut durumda bunun bir önemi olmadıüını düşünüyor. Çünkü altcoinlerin BTC’den çok daha büyük bir arzı var. Schiff’in oğlu Spencer da dahil olmak üzere Bitcoin kullanıcıları, Schiff’i haklı olmadığına söylüyor.

Daha önce Schiff, kriptonun “belki bir geleceği olduğunu” kabul etti, ancak Bitcoin bunun bir parçası olmayacağına inanıyor. Influencer David Gokhshtein, Peter Schiff’in BTC ile ilgili tahminini bu sefer tam olarak aldığını itiraf etti.

“20.000 dolar sahte dip”

Salı günü, fon yöneticisi ve altın uzmanı Schiff, 20.000 doların büyük olasılıkla kripto para birimi için yanlış bir dip olduğunu söylemişti. Piyasadaki yatırımcılara bu çoğunluğa atlama şansı verdiği için BTC’nin yaklaşık iki haftadır bu seviyenin yakınında işlem gördüğünü belirtti. Çok geç olmadan “batan gemiyi” terk etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Bu tweetin ardından BTC fiyatı hızla düşmeye devam etti.

Salı günü, Bloomberg’in kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, yakın tarihli bir Bloomberg raporundan bir alıntı ile bir ekran görüntüsü paylaştı. Bu yıl BTC’nin altın ve ABD Hazineleri ile birlikte küresel değer piyasalarında öneminin artacağını belirtti. Rapor ayrıca, daha önce 2015 ve 2018-19 yıllarında BTC’nin derin bir çöküş yaşadığını ardından zirve fiyatlara çıktığını belirtti.   Yazma sırasında Bitcoin 18.785 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin