featured

Peter Brandt’tan karamsar ADA yorumu: “0,25 dolara düşüş yaşayabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler analist Peter Brandt, ADA fiyatının 0,25 dolara doğru büyük bir çöküş yaşayacağını düşünüyor.

Cardano, kripto piyasasının sıkışıp kaldığı son düşüş ortamına rağmen 0,42 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde kalmayı başardı. Altcoin, Vasil Hard Fork güncellemesinin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinin ardından bazı olumlu duygulara tanık oldu. Bununla birlikte, birkaç analist hâlâ bir düşüş görüyor.

Tecrübeli yatırımcı Peter Brandt, kısa süre önce Twitter üzerinden ADA’nın fiyat hareketlerine ilişkin başka bir tahminde bulundu. Brandt, ADA grafiğinin Haziran ayından bu yana azalan bir üçgende işlem gördüğünü vurguladı. Grafiğin gösterdiği gibi ADA, 8 Haziran’da 0,64 dolardan bir düşüş yaşadı. Bunun sonucunda Temmuz ayında 0,42 dolarda bulunan destek noktasının altına düştü.

Düşüklerden hızlı bir şekilde toparlanmasına rağmen ADA, azalan bir üçgende sıkışıp kaldı. Brandt, Richard Schabacker gibi önemli analistlere atıfta bulunarak buna dikkat çekti.

Brandt, paylaştığı bir tweet’te şu yorumu yaptı:

ADA/USD grafiği, Schabacker, Edwards ve Magee’ye göre klasik bir azalan üçgen modeli ile 0,25 doların altına olası bir düşüşe işaret ediyor.

Peter Brandt ADA

Ona göre, gözde altcoin’in azalan üçgenden bir kopuş gerçekleştirememesi, fiyatın 0,25 dolara düşmesine sebep olabilir. ADA, 0,25 dolar seviyesini en son geçen yıl Ocak ayında görmüştü.

Ancak Brandt, çizelgelerin her zaman analistlerin öngördüğü gibi çalışmadığını itiraf etti.

Tahmin doğru çıkabilir mi?

Peter Brandt geçen hafta da ADA fiyatı için benzer bir düşüş analizi yapmıştı. Brandt, şimdi yeni ayda da aynı azalan üçgenin altını çizdi. Buna karşılık, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Brandt’e makroekonomik koşulların ve diğer faktörlerin bir altcoin’in fiyat hareketlerini etkileyebileceğini ve bunun da dikkate alınması gerektiğini hatırlattı.

Peter Brandt, Eylül ortasında aynı azalan formasyona işaret ettiğinde ADA için büyük bir düşüş öngördüğünde bu kadar önemli bir düşüş görülmemişti. Bununla birlikte, kalıptan çıkmasına yardımcı olabilecek büyük bir sıçrama da görmedi.

ADA, bu yazının yazıldığı sırada 0,430 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %0,45 oranında düşüş yaşadığı anlamına geliyor. Çarşamba günü 0,4247 dolara düşüş yaşamasının ardından gözde altcoin, Ekim ayındaki en yüksek noktası olan 0,431 dolara yükseldi.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin