Ünlü analist Peter Brandt'tan dikkat çeken Bitcoin paylaşımı!
Ünlü analist Peter Brandt'tan dikkat çeken Bitcoin paylaşımı!

Ünlü analist Peter Brandt’tan dikkat çeken Bitcoin paylaşımı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Peter Brandt’ın kendi paylaşımına göre, kıdemli yatırımcının sahip olduğu en büyük pozisyonlardan biri Bitcoin. Ancak bu gerçeği belirttiği başlıkta Brandt, sunucunun kripto para endüstrisi ve Dogecoin de dahil olmak üzere belirli kripto paralarla dalga geçtiği “Bill Maher ile Gerçek Zamanlı” dan bir klibin tanıtımını yaptı.

Brandt, bölümün yayınlanmasından sadece birkaç hafta sonra, Bitcoin’in 57.000 dolar ile yerel bir zirveye ulaşmasının komik olduğunu da sözlerine ekledi.

Kripto topluluğu kıdemli yatırımcıya karşı çıktıktan sonra, son birkaç ayda değerinin yarısından fazlasını kaybetmesine rağmen Bitcoin’in hâlâ en büyük pozisyonlarından biri olduğunu açıkladı.

Brandt için bir başka büyük pozisyon da bu noktada altındır. Altın, Bitcoin gibi dijital varlıklara karşı bir koruma olarak görülmektedir.

Bitcoin bugün hangi seviyeleri izleyecek?

Kripto para piyasasındaki tüm olumsuzluklara rağmen, BTC 23.100 dolar fiyat eşiğinin üzerine geri dönerek bazı güç belirtileri gösteriyor. Bitcoin son 24 gündür yükseliş trendinde hareket ediyor, bu yüzden lider kripto para biriminin kısa vadeli bir yükseliş trendinde olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Başarılı üç trend çizgisi testi göz önüne alındığında, ilk kripto para biriminin piyasadaki boğalar tarafından aktif olarak desteklendiğini ve kurumsal yatırımcıların yardımıyla yeni zirvelere ulaşabileceğini açıkça söyleyebiliriz.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin