Efsanevi yatırımcı Peter Brandt mevcut Bitcoin fiyatını yorumladı!
Efsanevi yatırımcı Peter Brandt mevcut Bitcoin fiyatını yorumladı!

Efsanevi yatırımcı Peter Brandt, mevcut Bitcoin fiyatını yorumladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Efsanevi yatırımcı Bitcoin potansiyeliyle ilgili açıklamalarda bulundu. Deneyimli yatırımcı Peter Brandt tarafından paylaşılan bir analize göre, Bitcoin nihayet Temmuz ortasından bu yana oluşturduğu kalıbın hedefine ulaştı. Yatırımcı fiyat performansının piyasanın aşırı derecede yükselişe geçmesi gerektiği anlamına gelmediğini ve BTC’nin daha da düşmeyeceği anlamına da gelmediğini söylüyor.

Temmuz ayında, %25’lik büyük bir düşüşün ardından Bitcoin, bekleme süresi modeli olarak hareket eden yükselen bir kamaya girdi. Konsolidasyon kanallarına giren varlıklara yatırımcılar geçici bir hareketten önce fonlarını biriktirmek veya yeniden dağıtmak için zaman harcarlar.

Konsolidasyon dönemi sona ererken, piyasa işlem hacminde ve oynaklıkta hızlı bir artış görüyor. Bu da bir yükselişe veya düşüşe neden oluyor. Piyasa BTC’yi aşağı itmeye karar vererek Temmuz seviyesine düşmesine neden oldu. Brandt’a göre, modelin hedefine ulaşıldı. Bitcoin’in son birkaç haftadır piyasada bulunan formasyona bakmadan hareket ettiği anlamına geliyor.

Bitcoin için sırada ne var?

Kamanın alt sınırının altına düşüşün ardından, Bitcoin de 50 günlük hareketli ortalamanın altına düşüş yaşandı. Bu da varlığın derin düşüş trendine döndüğü ve yeniden ayağa kalkmak için yatırımcıların büyük desteğine ihtiyacı olduğu anlamına geliyor. Kurumsal net akışlara göre, büyük yatırımcılar aktif olarak varlıklarını satıyorlardı. Daha sonra ise düşüş hızlandı.

Yazım sırasında BTC son 24 saatte yaklaşık %1 fiyat artışıyla 21.318 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin