Bitcoin'de yeni ATH
Bitcoin'de yeni ATH

Peter Brandt: “Büyük simetrik üçgen Bitcoin’de yeni ATH getirebilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin nihayet 10 bin doları kırdı ve fiyatlar direnç seviyesinde konsolide oluyor. Altının tüm zamanların rekorunu kırmasına ise sadece 20 dolar kaldı. Altın rekora koşarken Bitcoin’den de ilerleyen süreçte yeni zirveler gelebilir.

Ünlü analist ve Bitcoin taraftarı Peter Brandt’e göre Bitcoin’de yeni ATH’yi (tüm zamanların rekoru) yakın zamanda görebiliriz. Brandt, günümüzdeki Bitcoin fiyatlarındaki değişimi 17 Aralık 2017 yılındaki zirve değerinden önceki hareketine benzetiyor.

Büyük simetrik üçgen Bitcoin’de yeni ATH getirebilir!

Aşağıdaki grafikte Peter Brandt’in analizini görüyoruz. Simetrik üçgen iki trend çizgisi birbirlerine yakınlaştıkları zaman oluşuyor. Çoğu zaman finansal varlıklar, simetrik üçgeni üsten kırarak zirve değerlere ulaşabiliyor.

2017 yılında oluşan simetrik üçgen, 20 bin dolarla sonuçlandı. Brandt, Bitcoin fiyatlarında günümüzde oluşan forma “Büyük Simetrik Üçgen” ismini veriyor. Brandt’e göre Bitcoin, bu formu kırarak 50 bin doları görebilir.

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı Robert Kiyosaki’nin Bitcoin yorumu için lütfen bkz!

Yakın zamanda Chainlink, ciddi bir performans sergileyerek 4.95 dolarlık rekorunu egale etti ve 8.80 doları gördü. Chainlink’in rekorunda DeFi platformlarında yaşanan yüksek talep etkili oldu. Çünkü Chainlink, DeFi platformlarına teknik destek sunuyor.

Bitcoin’deki değer artışında ise küresel ekonomik politikalar etkili olabilir. Düşen faiz oranları ve artan likidite yatırımcıları farklı yatırım araçlarına yönlendiriyor.

U.today

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin