Performansıyla dikkat çeken 5 altcoin: Alım fırsatı olabilir!
Performansıyla dikkat çeken 5 altcoin: Alım fırsatı olabilir!

Performansıyla dikkat çeken 5 altcoin: Alım fırsatı olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analitik firması Santiment, dijital varlık piyasaları büyük bir sıçrama yaşarken Decentraland (MANA), Tezos (XTZ) ve diğer birkaç altcoin’in bu performansa öncülük ettiğini söylüyor.

Hangi altcoinler performansıyla dikkat çekiyor?

Fiyat hareketleri için piyasaları tarayan Santiment, Decentraland ve Tezos dışında en iyi performans gösteren kripto paraların Bitfinex’in yardımcı tokeni LEO Token (LEO), birlikte çalışabilir Blockchain Quant (QNT) ve mikro ödeme odaklı Blockchain YOUCash (YOUC) olduğuna dikkat çekiyor.

“Geçen hafta kripto fiyatları için inişli çıkışlı oldu. Bununla birlikte BTC, haftayı sona erdirmek için bir rallinin ardından piyasa genelinde fiyatları yükselttikten sonra, varlıkların haftalık getirileri güçlendi. MANA, LEO, XTZ, QNT ve YOUC, en iyi kripto paralar arasında liderliği üstlendi.”

Image

Bu haberin yazıldığı sırada Decentraland yedi günün en düşük seviyesi 2,44 $’dan 3,17 $’a yaklaşık %30 oranında ralli yaparken, Tezos aynı zaman diliminde %17’lik bir kazanç kaydetti. LEO, QNT ve YOUC sırasıyla %47, %56 ve %70 ralli yaptı.

Altcoinler sıçrarken Ethereum (ETH), 3.150 doları devirdi. Santiment’in verileri, aktif Ethereum adreslerinin miktarının geçen yılın Aralık ayının başından bu yana görülmeyen seviyelere yükseldiğini gösteriyor.

“Ethereum sahipleri, varlığın 2 hafta içinde ilk kez 3.000 dolar eşiğini yeniden kazandığını görmekten mutlu oldu. İşlem yapan benzersiz ETH adreslerinin miktarı da iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı.”

Image

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi  kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin