pepe

PEPE’nin rakipleri yükseliyor: Pepe’yi devirme gücüne sahip 3 meme coinle tanışın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasında Pepe coin (PEPE) kısa sürede büyük bir yükseliş yaşadı ve ardından düşüşe geçti. Şimdi ise yeni rakiplerinin hakimiyetine meydan okuması için bir fırsat yarattı.

Meme coin çılgınlığı

Kripto para biriminin hızlı ve tempolu dünyasında, meme coinler hem yatırımcıların hem de meraklıların dikkatini çekerek piyasaya tuhaf bir heyecan kattı. PEPE gibi çoğu zaman sadece şaka olarak görülüp göz ardı edilen meme coinler, bazı kişilerin önemli kârlar elde etmesine imkân vererek müthiş bir güç olduğunu kanıtladı.

Bu coşkunun ortasında Pepe coin benzeri görülmemiş seviyelere yükseldi, ancak ardından zirveden bir düşüşle karşılaştı. Ancak ortalık yatıştıkça yeni meme coin adayları ortaya çıkıyor ve PEPE’nin tahtına meydan okumaya hazırlanıyor.

Bu makale, potansiyel olarak PEPE’yi tahtından indirebilecek umut vadeden üç meme coini ele aldı. Eşsiz özelliklerini inceleyerek kripto para piyasasını şekillendirebilecek bir sonraki meme coin dalgasına ışık tutmayı amaçlıyoruz.

1. ArbDogeAI

 

ArbDoge AI (AIDOGE) kripto para, Arbitrum blok zincirine dayalı bir meme coindir. Toplam 210 katrilyon AIDOGE tokenli, Arbitrum topluluğunun üyeleri tarafından kullanılabilir. AIDOGE, deflasyon mekanizmalarını kullanan bir token türüdür.

pepe

Her AIDOGE satın alma işlemi, satın alma miktarına göre bir Lucky Drop bileti içerir. Lucky Drop biletleri satın aldığınızda ARB ödülleri kazanabilirsiniz. Ek olarak AIDOGE stakingi ek ödüller sunar. Ayrıca, yatırımcılar Arbitrum ekosisteminde AIDOGE tokenlerini kullanarak diğer uygulamalara erişebilir ve ödüller kazanabilir. CoinMarketCap’e göre AIDOGE’un piyasa değeri 48.869 milyon dolar ve 24 saat içinde yüzde 4.69 düşüşle 0.0000000002801’den işlem görüyor.

2. Mongcoin

CEO’ların ve yöneticilerin yaptığı “Dijital Varlıklar ve Finansın Geleceği: Amerika’da Yeniliği Anlamak” başlıklı bir kongrenin sonucunda Mongoose, devasa kâr potansiyeli ile en çok konuşulan meme coin hâline geldi. Kongre üyesi Brad Sherman, büyük kârları olan iki madeni paradan bahsetti. Ardından geliştiriciler, 23 Nisan 2023’ten hemen sonra Mongoose coini yarattılar.

pepe

Mongcoin’in resmî web sitesi, “Mongs” un arkadaşlığa, meme kültürüne ve iyi hislere değer verdiğini belirtir. Ancak bu meme coin, mevcut bir NFT koleksiyonunun parçasıdır. MONGS NFT. Ocak 2022’de her biri benzersiz bir firavun faresini tasvir eden toplam 6.943 NFT oluşturuldu. Bu NFT’leri tutmanın karşılığında, sahipler MONG madeni paralarını alacaklardı.

MONG bu sürede ciddi ilgi gördü. Telegram grubu bir günden az bir sürede yaklaşık 2.000 aboneye ulaşırken, Youtube kanalının ünü hızla arttı. Şu anda, MONG’un günlük hacmi yaklaşık 11,5 milyon dolar ve piyasa değeri 33,47 milyon dolar. Son 24 saat içinde MONG  yüzde 12,18 artışla işlem gördü.

3. Turbo

Dijital bir sanatçı olan Rhett Mankind, Twitter’da ChatGPT’yi ve 69 dolarlık bir bütçeyi rakiplerini geride bırakabilecek bir meme coin tasarlamak için kullandığını açıkladı. Bir Twitter anketi kullanan TurboToad, meme coin projesinin tercih edilen ismi olarak ortaya çıktı. Ardından maskotu tasarlamak için Midjourney’den yardım istedi.

pepe

Twitter’da Mankind, ChatGPT’nin projenin tokenomik ve teknik incelemesini geliştirmekten sorumlu olduğuna dikkat çekti. Belgenin bir parçası olarak sıfır vergi ve feshedilmiş bir sözleşme ile birlikte balina karşıtı hüküm vurgulandı.

Turbo token arzı 69 milyardı ve bunun 60 milyarı halka açık olarak tahsis edilirken geri kalanı tutuldu. CoinMarketCap’e göre 16.000’den fazla sahibi ve günlük ortalama 8,9 milyon doları aşan işlem hacmiyle Turbo, MEXC ve LBank, Poloniex, Gate.io ve daha fazlasını içeren kripto borsalarından tanınırlık kazandı. 43.000’den fazla Twitter takipçisi ve aktif bir Discord topluluğu ile proje, sosyal medya varlığını sürdürüyor.

Sonuç:

Meme coinler, yerleşik kripto para devlerine meydan okumak için sürekli ortaya çıkan yarışmacılarla büyüleyici bir alan olmaya devam ediyor. Kripto para muadilleri gibi meme paralarının kaderi perakende ticaret ve çevrimiçi duyarlılığın etkili gücü ile iç içe geçmiş durumda.

PEPE’nin hakimiyetine meydan okumaya hazır ilk üç meme coin araştırmamızı sonlandırırken meme coin dünyasının heyecan verici ve sürekli değişen bir manzara olmaya devam ettiğini söylemeliyiz. Bu meme coinlerin geleceği, yatırımcıların hayal gücünü yakalama ve çevrimiçi toplulukları bir araya getirme yetenekleriyle şekillenecek. Bir sonraki sansasyon olarak hangi meme coinin ortaya çıkacağını, benzersiz bir değer önerisi sunacağını ve meme coin piyasasında silinmez bir iz bırakacağını yalnızca zaman gösterecek.

bsc.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin