pepe

PEPE son günlerin en düşük seviyesinden yüzde 10 yükseldi: Şimdi satın alma zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pepe fiyatı son 24 saat içinde yüzde 5,5 düşerek 0,00000137 dolara geriledi ve dün kaydettiği 0,00000150 dolarlık yükselişi hızla sildi. PEPE’nin mevcut fiyatı, bir haftada yüzde 13 ve iki haftada yüzde 19 düştüğü anlamına gelse de meme token son 30 günde yüzde 130 artış gösterdi.

Son haftalarda biraz ivme kaybetmiş gibi görünse de bu kazanç onu geçtiğimiz ayın en iyi performans gösteren ilk 100 coininden biri yapmak için yeterli. Ancak ufukta daha fazla borsa listeleme olasılığı ile PEPE coin, düzeltilmiş fiyatının şu anda cazip bir şekilde değerinin altında olmasını sağlayarak yakında yeniden yükselebilir.

pepe
Kaynak: TradingView

PEPE yükselişi satın almak için fırsat mı?

Pepecoin grafiği şu anda çok zayıf görünebilir, ancak bunun ucuza meme token satın almak için mükemmel bir fırsat sağladığı söylenebilir.  Altcoinin göreli güç endeksi (mor) 20’ye çok yaklaştı ve bu da şu anda aşırı satıldığını ve bir toparlanma olması gerektiğini gösteriyor.

Benzer şekilde, bu coin 30 günlük hareketli ortalaması (sarı) ve fiyatı 200 günlük ortalamasının (mavi) çok altına düştü. Bu da aşırı satıldığının ve yakında düzelmesi gerektiğinin bir başka göstergesi. Bununla birlikte teknik analiz ile ilgili olan şey araçlarının genellikle gerçek işlere ve temellere sahip şirketlere ait normal hisse senetleri için geliştirilmiş olmasıdır.

pepe
Kaynak: TradingView

Öte yandan bu coin, saf bir meme token’dır. Bu nedenle teknikler belirli bir yönü ‘işaret etse’ bile, temel faydadan tamamen yoksun olması balonunun nihayet patladığı ve çıkış yolunda olduğu anlamına gelebilir.

Bu korku, altcoinin bu sabah erken saatlerde 0,000001375 dolar seviyesine düşmesinin ardından şimdi sert bir düşüş gösteren destek seviyesi (yeşil) ile daha da artıyor. Bu seviyeden düşmüş olması, özellikle haberlerde PEPE’nin fiyatını destekleyecek çok fazla şey olmadığında önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla düşüş yaşanacağına işaret edebilir.

PEPE için yeni listemeler mümkün mü?

Önceki haftalarda coinin fiyatı; Binance, BitMart, KuCoin ve OKX’in meme token için çeşitli alım satım seçeneklerini duyurmasıyla çeşitli yeni borsa listelemeleriyle desteklenmişti. Şimdi ise bu coinin küçük sahipleri ve shillers topluluğu Coinbase’in tokenı listelemesi için yaygara koparıyor olsa da bu tür yeni listelemeler kurumuş gibi görünüyor.

Coinbase listelemesi muhtemelen uzak bir ihtimal, ancak borsa devam edip listelerse ikincisi şüphesiz çok sağlıklı bir şekilde yükselecektir.  Aynı şey, henüz Pepecoin kervanına katılmamış birkaç büyük ticaret platformundan biri olarak Coinbase’e ait olan Robinhood’da hiyoptik bir listeleme için de geçerli.

Ancak bu tür yeni listelemeler dışında coinin nasıl başka bir büyük ralli düzenleyebileceğini görmek zor. Shiba Inu’da olduğu gibi bir ekosistem geliştirmesi için güncelleme çabaları yok ve ayrıca balinaların son bir hafta içinde tokenı satın almak yerine çoğunlukla sattığı görülüyor.

cryptonews.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin