pepe fiyat

PEPE fiyat analizi: Popüler analist Michael Van PEPE için tahminini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Michael Van de Poppe geçtiğimiz günlerde AVAX tahmini ve popüler meme coin PEPE fiyatı analizini paylaştı. Analist, attığı tweetlerde AVAX’ın 14,80 doların üzerinde kalabilmesi hâlinde fiyat artışının yüksek olduğunu açıkladı. Öte yandan Van de Poppe, PEPE coinin ise 0,0000016 doların üzerinde kalamaması hâlinde daha fazla değer kaybıyla karşı karşıya kalacağını açıkladı.

PEPE fiyat analizi

Ünlü yatırımcı ve analist Michael Van de Poppe, dün yayınladığı iki tweette Avalanche (AVAX) için yükseliş eğilimi yaşandığını açıkladı. Ancak aynı şeyin trend meme coin Pepe için söylenemeyeceğine inanıyor. Twitte göre Van de Poppe, Pepe’nin mevcut düşüş trendinin önümüzdeki birkaç gün daha devam edeceğine inanıyor.

pepe analiz

Yatırımcı ayrıca, meme coin grafiğindeki her direnç bloğunun PEPE’yi kısıtlayacak bir alan olduğunu paylaştı. PEPE fiyatı 0,0000016 dolarlık kritik seviyenin üzerinde kalamazsa Van de Poppe bunun mükemmel bir kısa devre fırsatı yaratacağını öne sürdü. Analistlerin PEPE’yi 0,00000147 dolara kadar hatta 0,00000115 dolara kadar kısaltmaya devam edebileceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: CoinMarketCap

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre PEPE fiyatının 0,0000016 dolar seviyesinin altında 0,000001568 dolardan işlem gördüğünü gösterdi. Bu tespit, meme coinin son 24 saat içinde yüzde 0,40’lık bir fiyat düşüşü yaşamasının ardından geldi ve bu da PEPE fiyatının haftalık performansını yüzde eksi 6,88 ile daha da kırmızıya itti.

Öte yandan Van de Poppe, ayrı bir tweet ile AVAX’ın daha yüksek zaman dilimi desteğindeki yükseliş farklılığına dikkat çekti. Tüccar, altcoinin bir sonraki hamlesinin muhtemelen Bitcoin’in (BTC) bundan sonra ne yapacağına bağlı olacağını açıkladı. Bununla birlikte AVAX; 14,80 doların üzerine çıkabilirse bunun yükseliş farklılığının güçlü bir şekilde teyit edilmesini tetikleyebileceğine inanıyor.

AVAX fiyatı (Kaynak: CoinMarketCap)

Anlık verilere göre AVAX, geçtiğimiz gün yüzde 2,97’lik bir fiyat artışının ardından yeşil renkte işlem gören kripto para birimlerinden biriydi. Sonuç olarak AVAX 14,80 dolarlık önemli seviyenin hemen altında 14,78 dolardan işlem görüyordu.

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin