featured

Pepe coin fiyat tahmini: PEPE destek seviyesine yaklaşırken boğalar onu yeni zirvelere taşıyabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası yüzde 0,5 oranında hafif bir düşüş yaşarken Pepe coin fiyatı son 24 saatte yüzde 1 oranında artarak 0,00000127 dolara ulaştı. PEPE’nin mevcut fiyatı geçtiğimiz hafta yüzde 12 ve geçtiğimiz iki hafta içinde yüzde 21’lik bir düşüşü temsil etse de meme token son 30 günde yüzde 9 ve CoinGecko’nun izlemeye başlamasından bu yana yüzde 2.000’den fazla artış gösterdi.

pepe coin
Kaynak: TradingView

Bununla birlikte PEPE’nin son düşüşleri ufukta herhangi bir yeni büyük borsa listelemesine dair çok az işaret olmasıyla birlikte, yükseliş ivmesini kaybetmiş olabileceğini gösteriyor. Yine de 0.0000012 dolarlık destek seviyesinden yukarı sıçramış olması önemli bir toparlanmanın eşiğinde olabileceğine dair umutları artırıyor.

PEPE coin destek seviyesine yaklaşıyor!

Cesaret verici bir şekilde PEPE’nin bugünkü küçük toparlanması, göstergelerinin yenilenmiş güç belirtileri göstermesiyle birlikte toparlanmaya yakın olabileceğini işaret ediyor. Birincisi, PEPE’nin 30 günlük hareketli ortalaması (sarı) son birkaç gündeki sert düşüşünü yavaşlattı ve 200 günlük ortalamasına (mavi) doğru tırmanmaya hazır görünüyor, bu noktada bir kırılma başlayabilir.

pepe coin
Kaynak: TradingView

Aynı zamanda, meme coinin göreceli güç endeksi (mor) dün 20’den bugün 50’nin biraz üzerine çıktı. Bu da PEPE’nin önümüzdeki birkaç gün boyunca yükselmeye devam edebileceğinin bir başka işareti. Daha da iyisi PEPE coinin destek seviyesi (yeşil) son satışların dibe vurmuş olabileceğini ve artık tek yolun yukarı olduğunu gösteriyor.

Gerçek bir faydası ya da kullanım alanı olmayan bir meme token olduğu düşünüldüğünde, PEPE’nin şimdi bir ralli görmesi için elbette temel bir neden yok. Ancak meme coin etrafında, belki de Coinbase veya diğer büyük borsalarda listelenme olasılığıyla ilgili olumlu bir anlatı geliştirilebilirse o zaman kolayca yeniden yükselmeye başlayabilir.

PEPE coin şu ana kadar Binance, OKX ve Kraken gibi yüksek profilli platformlarda listelenmiş durumda. Dolayısıyla bu tokenı listelemeyen çok fazla büyük alım satım platformu bulunmuyor. Bu nedenle, bir yükseliş haberinin nereden gelebileceğini görmek zor. Meme token’ın 24 saatlik işlem hacmi mayıs başında 2 milyar dolardan fazla iken bugün yaklaşık 120 milyon dolara geriledi.

Bu durum tokena olan ilgide büyük bir düşüş olduğunu gösterse de PEPE tutan ilk 100 cüzdanda tutulan coin miktarı gibi bazı veriler balinaların yavaş yavaş biriktiriyor olabileceğini düşündürüyor. Bu birikimin (mütevazı da olsa) devam ediyor olması yaklaşmakta olan bir ralliye işaret edebilir ki bu da bugünkü yüzde 1’lik artışla bir dereceye kadar desteklenmektedir.

Eğer öyleyse PEPE coin şu anki fiyatı olan 0,00000127 dolardan önümüzdeki hafta içinde 0,0000015 dolara hatta 0,000002 dolara sıçrayabilir, ancak bunun için büyük bir alım ya da haber gerekebilir.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin