featured

PEPE çılgınlığı sona eriyor olabilir! Fiyat, kritik desteği savunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE, geçtiğimiz iki hafta boyunca birbirine yaklaşan iki trend çizgisi arasında yatay olarak işlem gördü. Yukardaki trend çizgisi, meme coin’in yükseliş toparlanmasını sınırlayan bir ana direnç görevi görürken, aşağıdaki trend çizgisi ise temel destek görevi görüyor. Yukarıda bahsedilen seviyelerden herhangi birinden bir kırılma, gelecekteki eğilimin yönünü belirlemede kilit rol oynayacaktır.

0,0000014 dolarda bulunan destek noktasına bir düşüş yaşanması durumunda, yatırımcılar arasındaki satın alma baskısı artabilir.

Pepe coin için 24 saatlik işlem hacmi, 192,5 milyon dolardır. Bu da %11,3’lük bir kayıp yaşandığı anlamına gelmektedir.

20 Mayıs’ta meme coin’in fiyatı, konsolidasyon aşamasında yeni bir ayı döngüsünü tetikleyen genel trend çizgisinden düşüş eğilimine tanık oldu. 0,00000193 dolardaki yüksek seviyesinden %17,85 oranında bir düşüş yaşayarak 0,00000158 dolardaki mevcut fiyatına geriledi.

PEPE

Satış ivmesi devam ederse, PEPE fiyatı %12 ile 14 oranında bir kayıp daha yaşayabilir. Bunun sonucunda 0,0000014 dolar civarında bulunan düşük seviye yeniden test edilebilir. Fiyat, yatırımcıların aktif olarak bu seviyede biriktiğini göstererek bu dinamik destekten iki kez toparlandı.

Bu nedenle, destek trend çizgisinden olası bir geri dönüş, yeni bir toparlanma rallisi başlatabilir ve ilgili alıcılara bir giriş fırsatı sunabilir.

Yine de PEPE, yukarıda belirtilen trend çizgilerinden herhangi biri kırılana kadar yatay harekete devam edecektir.

PEPE kritik desteğe geri dönüş mü yapacak?

Gözde meme coin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,00000166 dolar ve 0,00000186 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,0000014 dolar ve 0,0000012 dolar seviyelerinde bulunuyor.

D+ çizgisine doğru yükselen DI- eğimi, piyasadaki mevcut ayı eğilimini yansıtırken, 0,0000014 dolar seviyesinin yeniden ziyaret edilme olasılığının da yüksek olduğuna işaret ediyor.

Piyasadaki olumsuz duygu ve meme coin’in yatay eğilimi sonucunda oluşan bir ayı döngüsü sırasında, fiyatların düşmesi ve 0,0000014 dolarda bulunan psikolojik destek noktasına gerilemesi en olası senaryodur. Ancak satıcılar, piyasadaki talep baskısını artırabilecek 0,00000147 dolardaki destekte küçük bir engelle karşılaşabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin