Pekin'den sonra Guangzhou da kripto reklamlarını yasaklıyor.
Pekin'den sonra Guangzhou da kripto reklamlarını yasaklıyor.

Pekin’den sonra Guangzhou da kripto reklamlarını yasaklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Guangzhou, Çin’de Pekin’in ardından kripto reklamlarının yasaklandığı ikinci bölge olarak kayıtlara geçti.

Guangzhou ticari faaliyete izin vermeyecek

Guangzhou Kalkınma Bölgesi, finansal sistemin güvenliğini ve istikrarını korumak gerektiğini ve bu tür faaliyetlerin yetkililere bildirilmesini gerektiğini belirtiyor. Kurallar, hiçbir kuruluşun kripto para birimleri veya başka herhangi bir sanal para birimi ile ilgili tanıtım faaliyetlerinde bulunmayacağını açıkça belirtmekte.

Pekin’in Chaoyang bölgesi, yaklaşık 1 hafta önce alışveriş merkezlerinin, otel restoranlarının ve ofis binalarının kripto paralarının tanıtımına ilişkin herhangi bir şeyi barındırmasını yasaklayan bir bildirimde bulunmuştu.

Yasaklar hiçbir şeyin önüne geçemiyor

Yasakların kripto para birimleri üzerinde çok fazla bir etkisi olması beklenmezken, ülkede yeni doğan paraların yasaklamadan daha fazla etkilenmesi muhtemel görünüyor. The Star’a göre, Çin’in yasakları, Singapur gibi yerlerde birçok ICO projesinin doğmasına yol açtı.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Binance Deutsche Bank’tan daha kârlı


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin