Pekin, 2022’de Blockchain İnovasyon Bölgesi kuracak.
Pekin, 2022’de Blockchain İnovasyon Bölgesi kuracak.

Pekin, 2022’de Blockchain İnovasyon Bölgesi kuracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pekin Belediye Başkanlığı web sitesi, “Pekin Blockchain Yenilik Geliştirme Planı (2020-2022)” isimli bir belge yayımladı. Planda kurumsal liderliğin güçlendirilmesi ve belediye liderleri tarafından yönetilen bir Blockchain iş tanıtım grubu oluşturulması gerektiği belirtildi.

Söz konusu grubun Blockchain teknolojisi ve endüstriyel gelişimdeki büyük sorunları çözmek, finansal desteği güçlendirmek, belediye ve ilçe seviyesinden finansal desteği artırmak, uzun vadeli ve kısa vadeli yatırımların birleşimine bağlı kalmak, yenilikçi grupları aktif olarak katılmaya teşvik etmek için koordine edileceği ifade edildi. Grubun ayrıca endüstriyel üslerin inşası ve Blockchain teknolojisi ile endüstriyel gelişme için güçlü bir garanti sağlayacağı bildirildi.

Pekin 2022’de Blockchain teknolojisi ile kalkınacak

2022 yılına kadar Pekin’in başlangıçta etkili bir blockchain teknolojisi inovasyon bölgesi, uygulama gösteri bölgesi, endüstriyel kalkınma bölgesi ve yenilikçi yetenek bölgesi içine inşa edileceği ve ekonomik ve sosyal olanak sağlamak için Blockchain teknolojisinden faydalanılacağı belirtiliyor. 

Açıklamaya göre blok zinciri teknolojisi inovasyonu ve endüstriyel kalkınmanın yeni bir entegrasyonunu sağlarken etkili bir sistemin kurulmasına yardımcı olacak. Ayrıca teknoloji, Pekin ekonomisinin gelişimine yeni bir ivme ve canlılık sağlayacak.

Bitcoin işlemlerini geri almak mümkün hale geliyor

Blockchain endüstrisi gelişimini sürdürdükçe kripto para endüstrisinde de iyi şeyler olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İsrail menşeli blok zinciri firması Kirobo, Bitcoin işlemlerini geri almanın bir yolunu bulduklarını açıkladı.

Firmadan yapılan açıklamaya göre işlem esnasında gönderene bir kod sağlıyor. Alıcı bu kodu girmediği sürece işlem gerçekleşmiyor. Böylelikle yanlışlıkla gerçekleştirilen Bitcoin transferlerinin önüne geçilebiliyor.

chaindd


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin