featured

Payza, Tamamen Bitcoin’e Yöneliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uluslararası ödeme Platformu Payza, verdiği hizmetler arasına Bitcoin’i eklediğini açıkladı. Şirket aynı zamanda Bitcoin’e herhangi bir para birimiyle aynı muameleyi yapacak olan ilk elektronik cüzdan ( e-wallet ) olacağını iddia ediyor.

Payza’nın yeni hizmetiyle artık kullanıcılar, Payza üzerinden Bitcoin alım-satım yapabilecekleri gibi, Bitcoinlerini Payza Elektronik Cüzdanlarında tutabilecekler.

Bitcoin Hizmetleri

Global ödeme şirketi Payza, 190’dan fazla ülkede 13milyon’dan fazla üyeye sahip. Payza’ya hali hazırda 26 ayrı ödeme metoduyla para yüklenebiliyor. Şirket yaptığı açıklamada, hizmetlerine Kripto Para Takas’ı eklediğini açıkladı.

Ödüllü bir küresel ödeme platformu olan Payza bugün, bitcoin’e herhangi bir para birimi gibi davranan ilk ewallet sağlayıcı haline geldiğini açıkladı.

Şirket 2014 Ağustos ayından itibaren Payza hesaplarından emir’le Bitcoin alma işlemini başlatmış, 2014 Ekim ayında ise Bitcoin satabilme özelliğini aktif etmişti. 15 Nisan 2017’de yaptığı yenilik sayesinde artık Payza kullanıcıları Bitcoin işlemlerini Payza üzerinden herhangi bir exchange platformu üzerinden yapabildiği gibi anlık alım-satımlar yapabilecek, ayrıca Btc’lerini Payza cüzdanlarında saklayabilecekler. Sistemdeki bu değişiklikten sonra Payza üyeleri Usd, Sterlin, Euro gibi para birimlerinin yanında Bitcoin transferlerini de rahatlıkla yapabiliyor olacaklar.

Şirketin açıklamasına göre, Payza’ya normal para birimleri yükleme hizmet bedeli olarak alınan işlem ücreti %2.9 + 0.30$ iken, Bitcoin yükleme işlem bedeli olarak %1.2 alınacak.

Payza’nın genel müdür yardımcısı Firoz Patel’e göre, daha fazla bitcoin ve kripto para paylaşımı özellikleri önümüzdeki haftalarda ve aylarda açıklanacak. Örneğin, Payza üyeleri yakında Bitcoinlerini Dolara çevirip Payza kartlarına aktarabilecekler.

Şu andaki ve gelecekteki kripto meraklılarına Payza hesaplarında düzinelerce kripto para satma olanağı tanıyan tam şifreleme değiş tokuşu hizmetleri başlatma yolundayız.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin