PayPal, ödeme teknolojisini ölçeklendirmek için hangi kriptoları takip ediyor?
PayPal, ödeme teknolojisini ölçeklendirmek için hangi kriptoları takip ediyor?

PayPal, ödeme teknolojisini ölçeklendirmek için hangi kriptoları takip ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PayPal, ölçeklendirme ödemeleriyle ilgilenen birinci katman ve ikinci katman platformlarını aktif olarak takip ediyor. Bunlar arasında Ethereum, Polkadot, Solana ve Algorand bulunuyor. PayPal, bu ağların ve para birimlerinin, ölçeklenebilir bir ödeme altyapısı planlarına nasıl uyum sağlayabileceği ile ilgileniyor.

Geçen yıl Ekim ayında PayPal, platformda Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin’in satın alınmasını, satılmasını ve elde tutulmasını sağladı. En son üçüncü çeyrek kazanç raporunda, firma gelecekteki kripto tekliflerini artırma sözü verdi. Kripto para birimlerinin mükemmel performansı, birçok ödeme kanalının kapılarını kripto paralara açmasına neden oldu. Bunların arasında Visa, Mastercard ve şimdi PayPal var.

PayPal’ın kıdemli başkan yardımcısı ve blockchain, kripto ve dijital para birimleri genel müdürü Jose Fernandez, şirketin kripto hizmetleri sunma kararının birkaç olaydan kaynaklandığını söyledi. Bunlardan biri, tüketicilerden ve yatırımcılardan kripto para birimlerini bir ödeme aracı olarak kullanmaya yönelik yoğun talepti. Bir diğeri, kripto endüstrisinin yasallığını ilan eden düzenleyici duruş olduğunu açıkladı.

PayPal; Ethereum, Polkadot, Solana ve Algorand’ı yakından takip ediyor

Kripto topluluğundaki konuşmalar, PayPal’ın stabilcoin’ini piyasaya sürmeyi planladığını söyledi. Ancak şirketin yöneticisi, şirketin henüz böyle bir duruma geçmediğini söyleyerek söylentileri yalanladı. Mevcut olan stabilcoinlerin çoğunun ticarette veya merkezi olmayan finans (DeFi) sektöründe faydalı olduğunu da sözlerine ekledi. Ancak bunlar tavsiye edilebilecek kullanım örnekleri olsa da, PayPal henüz ödeme için özel olarak oluşturulmuş bir stabilcoin bulamadı. Bunun yerine PayPal, ölçeklenebilir ödemeleri destekleyen blockchainlerden faydalanmayı istiyor.

PayPal, dijital varlıklar ve blockchainler dışında, takas edilemeyen tokenlere (NFT’ler) ilgi gösterdi. Bu, firmanın yatırımcılarından ve özellikle medya endüstrisindekilerden gelen taleple ilgilenir.

Elde edilen verilere göre, NFT işlem hacmi 2021 yılının 3. çeyreğinde 10.67 milyar dolardı. Bu, önceki çeyreğe göre %704’lük bir artışı temsil ediyor. Jose Fernandez, NFT’lerin bizim için bir rol olduğunu düşündüğünü söyledi. Bununla birlikte, NFT’leri satın alma ve elde tutmadaki teknik zorluklar, birçok kişinin sektörle etkileşime girmesini engelliyor. Son olarak, erken benimseyen kullanıcı lehine bir durum olmadığını ekledi.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin