PayPal kurucu ortağı, artan Bitcoin fiyatının arkasındaki nedeni açıkladı
PayPal kurucu ortağı, artan Bitcoin fiyatının arkasındaki nedeni açıkladı

PayPal kurucu ortağı, artan Bitcoin fiyatının arkasındaki nedeni açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PayPal kurucu ortağı Thiel, hevesli bir Bitcoin savunucusu ve Ekim ayının ikinci haftasında en iyi kripto para birimi tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yükseldiğinde Thiel, BTC’ye yeterince yatırım yapılmadığını iddia eden FOMO belirtileri gösterdi.

İkinci Ulusal Muhafazakarlık Konferansı’ndaki son açıklamasında, milyarder kurucu ortak, kripto varlık fiyatlarındaki artışın enflasyonun gerçek olduğunu kanıtladığını iddia etti ve Federal Rezervleri Bitcoin’i küçümsediği ve kontrol altına aldığı için eleştirmeye devam etti. Çeşitli devlet kurumlarının çeşitli güvencelerine rağmen enflasyonun ekonomiye zarar verdiği bir zamanda, Bitcoin ve diğer kripto varlıkları rekor seviyeye ulaştı.

Theil, federallerin tüketicileri küçümsemek yerine onları korumak için daha uygun önlemler alabileceğine inanıyor. Enflasyon kesinlikle beklenirken, Coronavirüs göz önüne alındığında, birçok hükümeti teşvik paketleri için daha fazla para basmasına neden oldu.

Bitcoin 60 bin doların üzerinde konsolidasyona devam ediyor

Bitcoin fiyatı, geçen hafta yaşanan ve fiyatın 58 bin doların altına geri çekildiğini gören ani bir çöküşün ardından 60.000 doların üzerinde konsolide olmaya devam ediyor. Ekim ayında fiyatına yaklaşık 20 bin dolar eklediği için en iyi kripto para birimi için oldukça yükselişli bir ay olduğunu kanıtladı.

BTC, ayın başında 45 bin doların altında işlem görüyordu ancak kısa süre sonra 67 bin doların hemen altında 66.973 dolarlık yeni bir ATH’ye yükseldi. BTC, son 24 saatte fiyatta %1’lik bir artışla yazı yazılırken 60.793$’dan işlem görüyor.

Son çeyreğin tarihsel olarak en iyi kripto para birimi için yükseliş olduğu kanıtlandı ve Kasım ayına yüksek bir seviyede girerken, piyasa uzmanları BTC dolarının 100.000 dolara yaklaşmasını bekliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin