paypal
PayPal CEO Web Zirvesinde ana akıma seslendi: “kripto paraların zamanı şimdi geldi”

PayPal, kripto para transferlerini hızlandıracak bir patent başvurusu yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD merkezli ödeme devi PayPal, 1 Mart’ta basılan ve kripto para ödemelerinin hızını artırmak için ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) patent sundu.

Patent,tüketiciler ile tüccarlar arasındaki işlemler için bekleme sürelerini kısaltmak için ikincil özel anahtarların kullanılmasını içeren Hızlandırılmış Sanal Para İşlem İşlem Sistemini içeriyor.

Paypal bu hızlandırma ile potansiyeli kripto para yatırımcılarının sorunlarını çözecek

Yapılan başvuruda patentin mucitleri olarak California’daki şirket çalışanları Cheng Tian ve San Jose olarak gösteriliyor. Patente göre PayPal potansiyel kripto para kullanıcısı olacak kişilerin,kripto para ticaretindeki yaşanan yavaş işlem sürelerinden dolayı sektörden uzaklaşması engelleme sorununu çözmeye çalışacak. Bu gibi sorunlardan dolayı, avantajlarına rağmen kripto para birimlerinin benimsenmesini yavaşlattığını söyleyen şirket buna çözüm bulmak için kollarını sıvadı.

Patent ile kendi özel anahtarlarıyla birlikte ikincil cüzdanların oluşturulmasının işlem sürelerini çok daha hızlı hale getireceğini,alıcıların kripto para birimi işlemindeki ödeme tesliminden emin olmak için beklemesi gereken süreyi pratik olarak ortadan kaldırıyor.

Bu patent ile işlemdeki tutara eşdeğer olan daha önce tanımlanmış kripto para miktarıyla özel anahtarın iletildiğinin bildirilmesiyle daha hızlı işlem yapılabilir.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin