PAXOS
PayPal ile iş birliği yapan Paxos, 142 milyon dolarlık finansman turunu kapattı

PayPal ile iş birliği yapan Paxos, 142 milyon dolarlık finansman turunu kapattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stabilcoin ihraççısı Paxos, genişleyen kripto alanında iddialı planlara sahip ve bunun için önemli bir fon topladı.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli stabilcoin operatörü Paxos, PayPal ve Mithril Capital dahil olmak üzere yatırımcılardan 142 milyon dolarlık yeni fon sağladı.

Milyarder David M. Rubenstein tarafından desteklenen ABD yatırım şirketi Declaration Partners, RIT Capital Partners plc., Ken Moelis, Alua Capital ve Senator Investment Group gibi diğer katılımcılarla fon turuna liderlik etti. RFE Ventures ve Liberty City Ventures gibi önceki Paxos destekçileri de finansman turuna yatırım yaptı.

142 milyon $ ‘lık Seri C turunun kapanmasıyla Paxos şu anda yatırımcılardan ve destekçilerden 240 milyon $’ ın üzerinde fon topladı. Gelişme hakkında yorum yapan Paxos CEO’su Charles Cascarilla, fonların şirketin kripto alanında devam eden planlarına ulaşmasına yardımcı olacağını belirtti ve ekledi:

“C Serisi fonumuz, geleceğin finansal piyasa altyapısını oluşturmaya devam etmemize ve büyümemizi hızlandırmamıza yardımcı olacak. Ekibimizin boyutunu ikiye katlamak, mevcut ürün çözümlerimizi genişletmek ve işletmelerin ihtiyaç duyduğu yeni ürünleri oluşturmak istiyoruz. Bunların hepsini yapacağız. % 100 düzenleme, güvenilirlik ve güvenliğe bağlı kalırken. ”

Cointelegraph tarafından daha önce bildirildiği gibi, Paxos bir güven bankası sözleşmesini güvence altına almaya çalışıyor. Cointelegraph ile yaptığı konuşmada, şirketin sözcüsü, Federal olarak yetkilendirilmiş bir banka olma planının, dünyadaki en büyük işletmeler ve finans kurumları için altyapı oluşturma çabalarının bir parçası olduğunu açıkladı.

Bankacılık tüzüğü uygulaması haberleri, ABD’nin ödeme devi PayPal ile Paxos ortaklığının hemen ardından geldi. Paxos, PayPal’ın, kullanıcıların çevrimiçi ödemeler için bir finansman aracı gibi kripto para birimlerini kullanmalarına izin verme planlarının bir parçası olarak kripto ticareti ve saklama hizmeti sunmaktadır.

PayPal entegrasyonundan önce Paxos, PAX stabilcoin ve Binance USD gibi para birimlerine güç veren ilgili beyaz yafta çözümüyle biliniyordu.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin