PayPal dikkat çeken yeni kripto para hamlesiyle gündemde! İşte detaylar
PayPal dikkat çeken yeni kripto para hamlesiyle gündemde! İşte detaylar

Paypal hisselerinde Bitcoin etkisi görülmeye başladı… Tüm zamanların en yüksek seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber E-ticaret devi Paypal ‘ın hisse senedi fiyatı 14 Aralık Pazartesi günü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 223,16 $ ‘a yükseldi. Ödeme devinin ABD’deki müşterilerinin kripto para ticareti yapmaya başlamasının yolunu açtığı 12 Kasım’dan bu yana hisse senedi % 17 yükseldi.

Paypal’ın geri dönüşü

Hisse senedinin rekor kıran performansı, Paypal’ın geçtiğimiz günlerde Ekim ayında üçüncü çeyrek kazançlarında bir düşüş bildirmesinden sonra geldi. Bu performans daha sonra Paypal’ı 2021 için ön rehberlik sağlamamaya zorlasa da, kripto para ticaret hizmetinin şirketin servetinde bir geri dönüşe yol açacağına dair bir inanç var.

Paypal's Stock Soars to All Time High as Demand for BTC on the Platform Now More Than Supply of New Coins

Bir rapora göre Paypal borsası boğaları, “koronavirüs salgını sırasında bu tatil alışveriş sezonunda büyümeye devam etmek için toplam bireysel harcamalarının nüfuz etmesini” bekliyor. Rapor, bu yükseliş hissini desteklemek için Deutsche Bank analisti Bryan Keane’den alıntı yapıyor:

Yakın zamanda yapılan bir PYPL anketi, PYPL kullanıcılarının % 54’ünün kripto tekliflerine ilgi duyduğunu ortaya koydu ve şimdiye kadar talepte güçlü bir ilgi olduğuna inanıyoruz. Daha da önemlisi, kripto kullanıcıları tarafından PYPL ticaret portalına yapılan ziyaretlerin sıklığı, bu da daha yüksek müşteri katılımı ve daha fazla para kazandıran işlemlere yol açacaktır.

Yeni Basılmış Tüm BTC’leri Satın Alan Paypal Müşterileri

Bu arada, 2021’in başından itibaren Paypal müşterileri, ağındaki 28 milyon tüccardan alışveriş yapmak için kripto para birimlerini de kullanabilecekler. Bu, muhtemelen Paypal müşterileri tarafından kripto para birimlerine olan talebin artmasına ve nihayetinde şirketin gelirlerinin artmasına neden olacaktır.

Bu arada, Paypal’ın hisse senetleri yeni bir zirveye ulaşırken, Abra CEO’su ve kurucu ortağı Bill Barhydt, yalnızca ödeme devinin platformundaki bitcoin talebinin artık günlük yeni coin arzını aştığını tweetliyordu. Barhydt şunu yazdı:

Paypal (tek başına) artık günlük oluşturulan bitcoin miktarından daha fazla bitcoin talebini karşılıyor. 2021 veya 22, büyük olasılıkla perakende bir Bitcoin ETF’si görecek. Bu noktada talep muhtemelen 100 kat artacaktır.

Yine de, Paypal’ın kripto hizmetinin BTC’nin fiyatı üzerindeki etkisine rağmen, Barhydt gibi bazı Bitcoin kullanıcıları, şirketin kripto politikalarının benimseme çabaları üzerindeki etkileri konusunda hala temkinli davranıyor. Paypal daha önce müşterilerinin kripto paralarını dış cüzdanlara çekemeyeceğini veya aktaramayacağını söylemişti. Ancak, Twitter kullanıcısı Anthony Acquadro gibi diğerleri, “alanı genişletmeye katılanların memnuniyetle karşılanması gerektiğini” savunuyor.

Bu arada, Paypal hisseleri, yazı yazılırken 220.79 $ ‘a geri çekildi, ancak bu fiyat hala “215.93 fincan formasyonunda alım noktasının üzerinde.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin