PayPal, çok kapsamlı bir kripto uygulaması geliştirmeyi planlıyor
PayPal, çok kapsamlı bir kripto uygulaması geliştirmeyi planlıyor

PayPal, çok kapsamlı bir kripto uygulaması geliştirmeyi planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital ödemeler yaygın olarak benimsenmeye devam ederken, dijital ödeme firmaları, giderek artan kripto para kullanıcılarına hitap etmek için ödeme platformlarını yeniden yapılandırmaya başladılar. Yakın zamanda kullanıcı özelliklerini geliştirirken kripto para birimini ödeme platformuna entegre etme planlarını hayata geçiren ödeme devi PayPal ‘da sektöre öncülük ediyor.

Yatırımcılarla bir konferans görüşmesinde PayPal CEO’su Dan Schulman, işlevselliği artırma çabalasının hızlı bir şekilde devam ettiğini açıklayarak Venmo uygulamasının kullanıcılarının doğrudan uygulama üzerinden bildirim kontrollerini ilk kez nasıl alabildiklerini vurguladı.

Bu yeni özelliğin uygulanması, PayPal’ın müşterilerin ihtiyaçlarına kulak verdiğini gösteriyor. Buna paralel olarak Schulman, dijital para satın alma, satma ve tutma işlemlerinin Venmo uygulamasında ay bitmeden kullanıma sunulacağını sözlerine ekledi.

Yorumlarında ifade ettiği gibi:

Bu ayın ilerleyen günlerinde, Venmo kredi kartımız tabanımızın % 100’üne açık olacak. Önümüzdeki aylarda, Venmo uygulaması aracılığıyla kripto satın alma, tutma ve satma imkanı sunacağız. Son olarak, yenilenen Venmo ile Öde deneyimimiz 2. çeyrekte başlayacak ve sınıfının en iyisi bir ödeme deneyimi sunacak.

Schulman, platforma gelişmiş finans araçlarını dahil etme planlarını daha net açıkladı. Kripto para birimleri de dahil olmak üzere daha geniş bir yatırım varlıkları yelpazesiyle birlikte tasarruf araçları, platform kullanıcıları için erişilebilir hale getirilecek.

Açıklamasından alıntılar:

… bütçe ve tasarruf araçları, kripto dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere yatırım alternatifleri ve gelişmiş fatura ödeme seçenekleri dahil olmak üzere daha fazla işlevsellik sunmak.

Ayrıca konferans görüşmesi sırasında PayPal’ın dördüncü çeyrek gelirinin 6 milyar doları geçtiği duyuruldu; bu, geçen yılın kârına göre 3 kat artışı ifade ediyor. Geçen yıl 73 milyon yeni kullanıcı platforma taşındı. Schulman, bu yıl 50 milyon yeni hesabın gelmesini bekliyor. CEO, kısmen, ödeme hacminde % 19’luk bir artışın kaydedildiği QR kodu ödeme özelliğinin benimsenmesindeki artışa atıfta bulunuyor.

Schulman’a göre, “süper uygulama ödemeler, ticaret ve finansal hizmetlerin ötesine geçiyor, bunların hepsi ortak bir platformda, tümü ortak veri öğelerinden ve bunun da ötesinde en iyi tavsiyeleri vermek için makine öğreniminden yararlanıyor.”

Yeni gelişme, dijital para birimlerinin ana akım fintech pazarına girmesi için çok önemli. Square, Mastercard gibi diğer ödeme platformları ile Bitcoin, zaman içinde değerini korurken bir kaç itibari para birimini kolayca geride bırakmaya devam edebilir.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin