“PayPal 2021’den önce Bitcoin desteği duyuracak” iddiası!
Paypal kriptoa“PayPal 2021’den önce Bitcoin desteği duyuracak” iddiası! para açılımı resmi yazışmalara yansıyor

PayPal yetkilisinden çarpıcı Bitcoin tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PayPal’ın en yeni yönetim kurulu üyesi ve Xapo CEO’su Wences Casares, yatırımcıların portföylerinde Bitcoin (BTC) bulundurmamalarının yanlış bir karar olacağına inanıyor. CEO’ya göre, gelecekte Bitcoin’inde bulunduğu dengeli bir portföyün yatırım stratejisinin genel performansı üzerinde büyük etkisi olabilir.

PayPal yetkilisi: “Bitcoin’e portföyün %1’i kadar yatırım yapılmalı.”

Yeni bir makalesinde Casares, Bitcoin’in her yatırım portföyünün yüzde birini alması gerektiğini söyledi. 10 milyon dolarlık bir portföy varsa %1’inin Bitcoin’e tahsis edilmesi gerektiğini söyledi. Casares’e göre bu çok önemli, çünkü sağlayabileceği yüksek getirilere kıyasla çok düşük bir risk taşır.

Bitcoin’e 100.000 dolar yatırım yapmak (10 milyon dolarlık bir portföyün %1’i) yatırımcıların birkaç yıl içinde 25 milyon dolarlık bir getiri elde etmelerini sağlayacak. Bitcoin sıfıra düşerse, kaybedilen fonlar portföyün genel performansını değiştirmez. Ancak, Bitcoin başarılı olursa, yönettiği fonlar üzerinde büyük bir etkisi olabilir. Bu konuda CEO şu yorumu yaptı:

Bitcoin, maddi bir sonuç elde etmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Anaparayı kaybetme riski çok gerçekçi olduğu için, Bitcoin’e kaybetmeyi göze alamayacağınız bir tutarı yatırmamalısınız. Ancak, BTC’ye hiçbir şekilde yatırım yapmamakta yanlış bir karar olacaktır.

”Bitcoin’e hiç yatırım yapmamak yanlış bir karar.”

Piyasada tanınmış bir yatırımcı olan Bill Miller, portföyünün yüzde 1’ini Bitcoin’e yerleştirmeye karar verdi. Bunu Temmuz 2017’de yaptı. Ancak birkaç ay sonra portföyü, kısa bir süre içerisinde fiyat artışı nedeniyle Bitcoin’den %50 pay aldı. Bununla birlikte, Bitcoin Ocak 2018’de bir yıldan fazla süren ve Bitcoin’in değerinin %80’inden fazlasını kaybettiği bir ayı piyasasına girdi. Diğer dijital varlıklar aynı dönemde %90’dan fazla düştü.

Casares, Bitcoin’in entelektüel bir deney olduğuna ve nihayetinde başarısız olabileceğine inanıyor. Bu nedenle portföyünün sadece %1’ini Bitcoin’e yatırılmasını tavsiye ediyor. Eğer fiyat sıfıra düşerse, etki bu tür bir portföyde küçük olacaktır. Şu anda,Wences Casares, Bitcoin’e sahip 60 milyondan fazla insan olduğunu ve gelecekte her ay 1 milyon kişinin daha olacağını söylüyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin