Artık Paxos Standard Token (PAX) BitPay’da!
Artık Paxos Standard Token (PAX) BitPay’da!

Paxos Standard Token (PAX), BitPay desteğine kavuşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Paxos Standard Token (PAX) BitPay’ın platformuna eklenecek. Dünyanın dört bir yanındaki satıcılar ve şirketler, PAX dijital varlığına erişebilecek. PAX, ABD doları ile 1:1 destekli bir stablecoin.

Artık Paxos Standard Token (PAX) BitPay’da!

2018, PAX gibi güçlü bir stablecoin’in büyümesine tanık oluyor. Bu sanal para, düzenlenmiş bir Trust şirketi tarafından verilen ilk token. Aynı zamanda, New York Dışişleri Bakanlığı Finansal Hizmetler (NYSDFS) tarafından ihraç için onay aldı.

PAX’in tasarlandığı ve planlandığı yol nedeniyle, birçok kurum ve işletme buna dikkat etmeye başlıyor. Bu sanal para birimi, kripto para piyasasında güçlü bir varlık olmak için bir stablecoin’in sahip olması gereken işlevsellik, sürdürülebilirlik ve düzenlemeye sahip. Paxos’un CEO’su ve kurucu ortağı Charles Cascarilla, BitPay ile olan yeni ortaklığı hakkında şunları söyledi:

Kripto para ekosistemini geliştirmek için BitPay ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Paxos Standard, finansal piyasalara, tam olarak USD-destekli bir varlıkta, Blockchain teknolojisinin faydaları ve finansal düzenleyicilerin denetiminden yararlanma gücü verir.

Paxos 50 milyon dolar değerinde PAX yayınlandı - Kripto Para Haber

PAX, kripto para piyasasındaki en büyük stablecoin’lerden biri

Ayrıca Cascarilla, yeni işbirliğinin işletmelerin küresel olarak kullanılabilecek bir kripto para birimi kullanmasına izin verdiğini açıkladı. BitPay’in kurucu ortağı ve CEO’su Stephen Pair, şirketin finans sektörünü Blockchain teknolojisiyle dönüştürmeye kararlı olduğunu söyledi. Paxos Standard Token’ı kullanarak, kullanıcılar hızlı ve düşük maliyetli bir ödeme alma olanağına sahip olacaklar. Paxos, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Paxos, hızlı ve istikrarlı ödemeleri güvence altına almak için tüm dünyadaki iş gücünü güçlendirmek için vizyonumuzu paylaşıyor.

PAX sanal para birimi piyasadaki en büyük stablecoin’lerden biri. Ek olarak, ABD Doları destekli stablecoin yüksek işlem hacmine sahip. PAX ve onun BitPay ile entegrasyonu ile işletmeler artık bir ödeme aracı olarak volatil olmayan bir dijital varlığı kabul edebilecekler.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin