Paxos (PAX)
Paxos ilk üç ayında 5 milyar dolarlık işlem hacmini aştı

Paxos (PAX) arka kapı tartışmalarına resmi cevap veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce yayınladığımız haberde, yeni Stabilcoin Paxos (PAX)’ın, yasa uygulayıcıların paranıza erişimini sağlayacak bir arka kapıya sahip olduğu bildirdik.

Paxos (PAX) arka kapı sadece yasal nedenlerle kullanılabilecek

Kullanıcıların bu sinir bozucu keşif konusundaki kaygılarına yanıt olarak, bir PAX sözcüsü, konuya netlik getirmek ve yanlış anlaşılmaları gidermek amacıyla açıklama yaptı. Sözcü, arka kapıların kolluk kuvvetleri için yapıldığını ve sadece yasal nedenlerle kullanabileceğini doğruladı.

Sözcü ayrıca, Paxos’un kara para aklama, terörist finansmanı veya diğer yasa dışı faaliyetlerle bağlantılı olarak kullanılmasını önlemek için bu tür bir tedbir alındığını söyledi. Sözcü daha sonra, yalnızca yasaların gerektirdiği durumlarda yapılacak bir şey olduğunu belirterek kripto paranın arka kapı eklenmesi olmadan onaylanmayacağını belirtiyor.

“PAX’ınızı destekleyen ABD dolarını kullanımınıza yasak konulabilir.”

Sözcü, projenin bir hukukun varlığını da belirten yasal dokümanlarına atıfta bulunarak şu açıklamayı yaptı:

Mahkeme kararı veya diğer yasal süreçler de dahil olmak üzere, kanunen gerekli görüldüğü takdirde, önceden bildirmeksizin, PAX’ınızı destekleyen ABD dolarını kullanımınıza ve erişiminize geçici veya kalıcı olarak yasak konulabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin