Paxo Finance
Paxo Finance

DeFi protokolü Paxo Finance, markasını WeFi olarak değiştiriyor! İlk ürünün sürümü için hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir DeFi altyapısı girişimi olan Paxo Finance, ilk büyük ürününü piyasaya sürmeye hazırlanırken markasını WeFi olarak değiştirdiğini duyurdu. “We Finance” anlamına gelen WeFi, kapsayıcılık ve erişilebilirlik vizyonuyla kitleler için ürünler oluşturmaya odaklanan merkezi olmayan bir finans (DeFi) protokolüdür.

WeFi, Cogitent Ventures, Big Brain Capital, PHD Capital, Zebpay, China Polka ve BMW Capital gibi fonlar tarafından destekleniyor.

Yeni marka altında WeFi, omnichain (çoklu zincir), şekillendirilebilir, izinsiz ve güvenilmez temel direkleri üzerine inşa edilecek ve teknolojiler kullanılacaktır. Protokol, kullanıcılara daha kapsayıcı ve kullanımı kolay bir DeFi deneyimi sunarak şu anda DeFi alanında mevcut olan parçalanma ve kullanıcı deneyimi sorunlarını çözmeyi amaçlıyor.

Yeniden markalaşmanın bir parçası olarak, WeFi’nin web sitesine artık wefi.xyz adresinden erişilebilecektir.

“WeFi” adı seçildi, çünkü “We (Biz)” terimi kapsayıcılığı ifade ediyor ve protokolün milyonlarca kullanıcıdan oluşan bir sonraki dalgayı gerçekten merkezi olmayan ve uyumlu bir şekilde DeFi’ye getirme vizyonuyla yankılanıyor.

WeFi, 70.000 DeFi kullanıcılı bir topluluğa ve teşvikli testnet programında 27.000 kullanıcıya sahip. Alpha ana ağı da Polygon ağında canlıdır.

WeFi ayrıca iki denetimden geçti ve son denetim Pecksheild tarafından tamamlandı.

Wefi, yatırımcıların, kripto yatırımcılarının ve piyasa yapıcıların yüksek fonlama oranlarını, daha yüksek alış satış farklarını ve ani tasfiye içeren mevcut sorununu çözmek için inşa edildi.

WeFi’nin ilk ürün sürümü, “kaldıraçlı kasa” adını taşıyan üçüncü nesil bir DeFi ürünü olacak. Bu ürün, kaldıraçlı işlemler, kaldıraçlı çiftlikler ve kaldıraçlı staking gibi her şeyi kaldıraçlı olarak sunacak. Bu sayede kullanıcılar, kaldıraçlı varlıklarını protokol içinde staking veya farming suretiyle ek getiri elde edebilecekler.

WeFi’nin CMO’su Nirmal Singh‘e göre, “WeFi, kullanıcıların kaldıraçlı konumlarıyla farming ve staking yaparak pasif gelir elde etmelerine izin verdiği için marj ticaretine daha iyi bir alternatif olan kaldıraçlı bir yatırım kasası sunuyor. WeFi’nin kaldıraçlı yatırım kasalarının sunduğu faiz oranları, diğer marjin ticaret platformlarından %80 daha ucuz olacak ve kullanıcılara daha uygun maliyetli seçenekler sunacak. Protokol ayrıca, daha fazla kullanım durumuna uyacak kaldıraçlı müteakip ürünleri piyasaya sürmeyi planlıyor.”

Yeni marka ile WeFi, omnichain (çoklu zincir) olmayı ve zincirler arası DeFi kullanıcıları topluluğunu genişletmeyi, protokole ilgi ve gelir getirmeyi amaçlıyor.

WeFi hakkında:

Eskiden Paxo Finance olarak bilinen WeFi, izinsiz ve güvene dayalı olmayan bir şekilde çalışan bir onchain “biçimlendirilebilir kaldıraç kasası” protokolüdür. Protokol, kullanıcıların zincir üzerinde kaldıraçlı ticaret, kaldıraçlı çiftlikler ve kaldıraçlı staking etrafında kullanım durumlarına sahip olmalarını sağlar. WeFi kullanıcıları, misli, misli olmayan veya gerçek dünyada tokenize edilmiş varlıklara yatırım yapmak için borç alabilir veya kaldıraçlı getiri çiftliklerine/staking havuzlarına yatırım yapmak için borç alabilir. Kredi verenler için risk, duvarla çevrili korumalı bir yaklaşım (Vault) etkinleştirilerek azaltılır. WeFi şu anda Polygon zincirinde yayında ve Twitter, Telegram ve Discord’da 70.000 kişilik bir topluluğa sahip. Protokol, son denetim Pecksheild tarafından tamamlanan iki denetimden geçti.

Medya sorguları için lütfen iletişime geçin:

İsim: Nirmal Singh

Ünvan: CMO

E-posta: [email protected]

Web sitesi: https://wefi.xyz/

Twitter: https://twitter.com/wefi_xyz

Telegram: https://t.me/wefi_xyz


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, Paxo Finance yazında geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin