bitcoin wheelchair
Parkelerde Bitcoin rüzgârı esiyor - Kripto Para Haber

Parkelerde Bitcoin rüzgârı esiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2016 yılı sonlarında kurulan ve Türkiye de ilk kez kripto paralar ile bağış toplayan 1453 Engelliler Spor Kulübü, bu sezon yer aldığı Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi ilk devresi oynadığı 9 maçın 7 sini kazanarak kazarak gurubunda lider olarak yoluna devam ediyor.

Bu sezon FuzulEv 1453 Engelliler Spor Kulübü ile parkelerde yer alan kulübün forma sırtı sponsoru Bitcoin Wheelchair  (BTCWH ) oldu. Bitcoin Wheelchair desteğini arkasına alan kulübün hedefi şampiyon olarak bir üst lig olan 1. Lige çıkmak.

Bitcoin Wheelchair engelsiz yaşam için bir spor kompleksi inşa etmek istiyor

1453 Engelliler Spor Kulübü forma sırt sponsoru olan Bitcoin Wheelchair’in ortaya çıkma amacı öncelikle İstanbul Başakşehir’de 10 dönüm arsa üzerine engelli bireylerin kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan rahatlıkla dolaşabileceği ve spor yapabileceği bir tesis inşa etmek. Tesis içerisinde yapılacak olan kapalı spor salonunda Basketbol, Yüzme ve Fitness salonları olması planlanıyor. Ayrıca tüm bu hizmetlerden engelli bireyler, ücretsiz olarak yararlanacak. Kapalı spor salonunun hemen yanına ise 100 Odalı bir misafirhane yapılması düşünülüyor.

1453 Engelliler Spor Kulübü, bu sponsorluğun bir örnek olmasını umarak kripto paraların bu tür sosyal sorumluluk projeleri için kullanılmasının önü açılmasını diliyor.

-1453 Engelliler Spor Kulübü basın bülteni-

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin