paribu platformu- eos

Paribu platformuna bir büyük kripto parayı daha ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin en büyük Bitcoin borsası sloganıyla yola çıkan Paribu platformu, gün geçtikçe listesindeki kripto paraların sayısını artırarak yoluna devam ediyor.

Son olarak 17 Ekim tarihinde ETH/TL marketini platformuna ekleyen Paribu, ay sonuna kadar bu kripto çiftinde yapılacak olan işlemlerin ücretsiz olacağı müjdesini de kullanıcılarına duyurmuştu.

Dün hem twitter resmi hesabından hem de resmi sitesinden bir duyuru yapan Paribu platformu, 25 Ekim 2018 saat: 18.00 itibarıyla EOS/TL marketini açtığını duyurdu. Aynı saat itibarıyla EOS yatırma ve çekmek işlemlerinin de aktif hale geldiğini belirten şirket, EOS için de ay sonuna kadar işlemlerin ücretsiz olacağını söyledi.

Paribu platformu Ekim ayında 4 yeni kripto çiftini listesine eklemiş oldu

Ekim ayını oldukça hareketli geçiren Paribu kripto para borsası, bildiğiniz gibi Ekim başında Litecoin işlemlerinin platforma eklendiğini duyurmuştu. 15 Ekim tarihinde ise XRP/TL marketinin duyurusundan iki gün sonra da ETH/TL işlemlerinin başladığın duyurmuştu.

Son olarak EOS/TL çiftinin de eklenmesi ile Paribu, Ekim ayı içerisinde 4 önemli kripto parayı platformuna eklemiş oldu.

Paribu platformu yaptığı duyurularda ise yeniliklerin devam edeceğine dair sinyaller vermeye devam ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin