featured

Paribu, kripto ödemeleri için ödeme kolaylığı sağlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ülkemizin doğusunda yaşanan depremin 4. günündeyiz. Eksiklikler yavaş yavaş giderilmeye başlandı. Depreminin ilk gününden bu yana çalışmalar ivedilikle devam etti. Devlete bağlı kurumlar ve kuruluşlar öncülüğünde yardımlar sürüyor. Sivil Toplum Kuruluş’ları da yardımlara ilk gününden beri desteğini veriyor.

Ülkemizde kripto paraların fazla kullanılması nedeniyle yardımların devam etmesi için önü açıldı. Kripto borsaları ve projelerinde devreye girmesiyle yardımlara alternatif ödeme seçenekleri geldi. Aynı zamanda yurt dışından gelen ödemelerin büyük çoğunluğu kripto ekosistemi üzerinde yapılıyor.

Türk borsaları da sürece sessiz kalmıyor. Önde gelen borsalardan biri olan Paribu maddi desteğini anında sağladı. Borsa, maddi desteğinden sonra özel bağış sayfası oluşturdu.

Kripto borsası Paribu, kullanıcıların basit halde bağış yapmalarını sağlayacak sayfayı duyurdu. Resmi Twitter üzerinden paylaşım yapan borsa, “Afet Destek Sayfası” üzerinden bağışlar yapılabilir.

Paribu kullanıcıları doğrudan, Paribu kullanıcısı olmayan insanlar ise QR kodu okutarak yardımlarını gerçekleştirebilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin